Katerina106 kérdése:
20 honapos kisgyerek kostolhat piros ribizlit? Csak kostolas ereeig?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 07:07
1/5 anonim válasza:
Szerintem simán.
èn elsö 1,5 évben nem adtam nekik ilyeneket, de azután már mindent.
2/5 anonim válasza:
Hasonló korú volt a lányom, amikor anyóséknál odaállt a ribizlibokorhoz és lelegelte az egészet :) :)
3/5 anonim válasza:
1,5 évesen semmi gyümölcsöt nem evett meg a lányom, csak a ribizlit!
Maminál napi 1 bokor nyit evett meg!!! Majd Bp-en vehettem 500 Ft-ért a kis doboznyi ribizlit...
4/5 anonim válasza:
Szerintem simán. Ha a fokozatosság elvét követed, az is hamar kiderül, hogy allergiás-e rá (ritkán, de sajnos előfordulhat). Ha két három kóstolás után szereti és semmi tünet nem jelentkezik rajta, akkor nyugodtan odaállíthatod a bokor elé "legelni", imádni fogja, hogy önállóan csipegetheti. :)
5/5 anonim válasza:
1 éves kor után persze, csak ne egybe add neki, hogy le ne csusszannyon a torkán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!