Milyen forever living productos terméket adtok 4 év körüli gyermeketeknek, és miért?
Kaptunk most a nagyszülőktől pár terméket de nem tudom,hogy mi mire jó,és mire való.
Ezek lennének:
Forever Pomesteen power
Kids
Aloe berry nektár
Forever absorbent-C :ez tudom,hogy c vitamin.
Forever garlic Thyme
Aki ismeri ezeknek a termékeknek a leírását kérem írja meg nekem.
De nem az érdekel,hogy mit tartalmaz meg hogy kell szedni mert az rajta van a dobozokon, hanem,hogy mire lehet szedni és melyiknek milyen hatása van.
Szia!
Felnőtteknek:
Forever Pomesteen power ugyan, olyan mint a Aloe berry nektár, csak inkább felnőtteknek.
Forever garlic Thyme fokhagyma kapszula megfázás esetén, vérnyomás kezelésére lehet szedni.
Gyerekeknek:
Kids vitamint, mindennap egyet elrághat belőle.
Aloe berry nektár szintén az immunrendszerét erősíti az ital. Felmenő rendszerben adjad a gyermekednek, mert ha hirtelen iszik egy nagyobb mennyiséget hasmenése lesz, mert az aloe segíti a bélmozgást is! Szurolásra jó hatással van. 1 kiskanálnyit adjál neki egy nap, majd egy 2-3 nap múlva, 2 kiskanálni, még 2-3 nap múlva 1 nagy kanálnyit és utána írja a kis féldecis poharat! Ha annyit megiszik egy nap az már jó, annál több nem kell!
Forever absorbent-C :ez tudom,hogy c vitamin. ugyan az mint a Kids vitamint, mindennap egyet elrághat belőle.
Üdv két gyermekes Anyuka
Köszi a választ.
De ez a pomesteen power okozhat olyat,hogy nagyon pörög tőle az ember és nem tud aludni sem?
Vagy inkább a foghagyma kapszula okozza ezt?
Szia!
A nagyszülők nem mondták el, hogy melyik termék mi mindenre jó?Lehet, hogy nekik se mondták el?Nagyon sok terméket tudnál még a fentieken kívül is használni a gyermeked egészségének megőrzésére, az esetleges napi sérülésekre, problémákra, személyi higiéniára.
Az első hozzászólót kiegészítve és a kérdésedre válaszolva:
A Pomesteen egy erős antioxidáns és annak valóban van élénkítő hatása is.Más a hatása az összetevői miatt mint a Berrynek.
A fokhagyma még természetes antibiotikumként is szolgál és megfázásos időszakban is jó, nyákoldó hatása is van, a kisereket védi. Ezeket is fogyaszthatják gyerekek is.
A Kids a fogzománcot is védi és középfülgyulladás ellen is jó, immunerősítésben meg még sok mindenben segít.Csak meg kell nézni az összetevőit, hogy mi mire jó.
A Berry, felfázásra, asztmatikus problémákra, allergiára és még nagyon sok mindenre jó. Felnőtteknél is mindenféle öv alatti problémára, széleskörű a hatása.
A C vitamin gyümölcsökből van zabkorpával és fokozatosan szívódik fel.
A dobozon lévő adagolás a normál napi adag (1 doboz 1 havi adag), probléma esetén több is fogyasztható.
Itt sajnos egy részletes leírás nem megy át.Van pár videó interjú is különféle jó terméktapasztalatokkal.
Én és a környezetem is ezeket használjuk már jó pár éve megelégedéssel.
Ezektől nem pörög a gyerek. Nem kéne, egyikben sincs semmi olyan.
Vagy te mégis ezt tapasztaltad?
Esetleg ha sok a Kids.
Nem a gyerek pörgött tőle hanem én, pomesteen-től.A gyerek nem kapott belőle,de nem is fog az biztos.
Mostmár bizos mert másnap már nem volt semmi bajom.De aznap mikor bevettem délután 14 óra körül egyszerűen nem tudtam leállni.Még hajnal háromkor sem bírtam még csak leülni sem.Folyamatosan mozognom kellett.Nagyon meg voltam ijedve.Szerencsére elmúlt a hatása az biztos,hogy a pomesteen nem veszem be töbször.
Most a c vitamint és a kidset szedjük.
Kicsit tartok a Berrytől is ha ilyen hatása lesz rám akkor inkább nem venném be.Végülis nem vész kárba mert akkor tesómnak adom.
Nem tudom, hogy a pomesteenben mi van amitől pörögni lehet. A gránátalmának biztos, hogy nincs ilyen hatása. Az egész gyakorlatilag egy gyümölcsturmix.
De biztos, hogy pomesteen? Mert a pomesteen-t nem bevenni kell hanem meginni.
Egy evőkanálnyit vettem be belőle.
Biztos,hogy az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!