Mennyi idős koráig használtatok hálózsákot gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
Mikor tudnak betakarózni ha fáznak?2013. aug. 27. 14:49
1/7 anonim válasza:
első perctől kezdve takartam a kisfiamat. Nem szerette a hálózsákot. Nem igen takarózik ki. 2,5 éves koráig velünk volt 1 szobába, amint mozdult én fent voltam, és betakartam ha lerúgta. Amikor külön szobája lett, akkor meg szólt ha nem volt rajta takaró és esetleg fázott.Betakarózni most kezdett magától, 4,5 éves.
2/7 anonim válasza:
2 éves, első pillanattól hálózsákban aludt, de mostanában nem igazán viseli el magán. Éjjel nem takarja be magát, csak ha elfekszik délután aludni. Így én takargatom, ha felébredek, mellettünk alszik a kiságyban. Próbálom úgy felöltöztetni éjszakára, hogy ne fázzon, ha lerúgja magáról a takarót.
3/7 anonim válasza:
Szia. Nagy dilemma. Az enyém 2 éves múlt a nyáron. kezdetektől hálózsákban aludt, egészen tavaszig, ekkor valami oknál fogva nem tűrte magán. Maradt a takaró. Természetesen kitakarózik. Nem takarja be magát, esetleg nyekereg ha fázik, e s e t l e g, nem mingig, legtöbbször nem. Külön szobábája van, ha én felébredek átmegyek, betakarom, ha nem akkor úgy alszik.Eddig nem volt baj, de most már érzem a lábán, hogy hideg reggelre, nincs már olyan nagy meleg.
Én azt hittem 2 évesen már majd be tud takarózni, de nem. Ő legalábbis még nem.
4/7 anonim válasza:
4 éves a fiam,születésétől télen-nyáron zsákban alszik.be tud takarózni,de szereti a zsákot,én meg örülök,hogy nem kell éjszaka nézegetnem,hogy kitakarózott -e
5/7 anonim válasza:
4 éves fiam szintén hálózsákban alszik télen-nyáron. Szereti, kényelmes neki, nekem meg nem kell takargatnom.
6/7 anonim válasza:
Mindét gyerekem hálózsákban alszik. A kicsi 3,5 éves, a nagy 6 éves. Szeretik és én is, így biztosan nem fáznak éjjel. Különben mindkettő kitakarózna az első fordulásnál és nem húzzák magukra a takarót.
7/7 anonim válasza:
Az enyém is szerette a hálózsákot majdnem 2 éves koráig, aztán egyik napról a másikra megutálta. Akkor akartam beszerezni nagyobb mértet még jó hogy nem tettem. Vettünk neki ifjúsági méretű ágyneműt helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!