Ti meddig használtatok babakocsit?
Kisfiam is 21 hónapos,de van 3 babakocsink.
Még nagyon sokszor viszem babakocsival, ritkán gyalog. Igaz, hogy mi a legközelebbi boltba is csak busszal jutunk el, de csak akkor viszem gyalog, ha nem vásárolunk semmit, és szükség esetén tudom cipelni, tehát nincs sok cucc nálam.
Szarjál rá, hogy ki mit mond, úgy csináld, ahogy nektek a legkényelmesebb. Nem ő cipeli a gyereket, hanem te.
Szerintem ez egy baromság, hogy ilyenért megszól valaki.
Én ha úgy látom és olyan útra megyünk, még 3 évesen is be fogom tenni a kocsiba, mondjon bárki bármit.
Ne törődj az okoskodókkal (nem nekik kell cipelni a 15 kilós gyereket, ha épp megunja a sétát!!), nyugodtan használd a kocsit, ameddig szeretnéd!
Az én fiam a 2. szülinapjára kapott egy kis futóbiciklit, amit nagyon szeretett, sokszor azzal jött, én meg toltam az üres kocsit, hogy ha elfárad, akkor beültethessem, a bicót meg felakasztottam a tolókarra. Kényelmes volt így, ráadásul a vásárolt holmikat is mind be tudtam pakolni a kocsiba és semmit sem kellett cipelem. Most 3,5 éves, már nem használjuk a babakocsit, de megtartottam, mert ha pl beteg és orvoshoz megyünk, akkor még simán beleültetem. És amúgy séta közben eszébe sem jut, hogy cipeltesse magát, mert sosem vettem fel (hanem babakocsiztunk) és nem ismeri ezt a lehetőséget :) Ha nincs babakocsi, tudja, hogy jönnie kell szépen és így is tesz :) Egyébként nagyrészt még mindig a futóbringával közlekedik.
Nővérem kisfia 3 éves és még mindig használják ha hosszabb útra mennek gyalog. Buta is lenne cipelni a gyereket ha a kisfiú úgy dönt, hogy már nem akar gyalogolni.
Ne törődj azzal, hogy ki mit mond.
16 hónapos kora óta nincs babakocsi.
Mindenhol gyalogol, sosem kell felvenni, most nyaralás alatt sem.
2 éves 2 hónapos
A lányom majdnem 3 éves volt, amikor letettük a babakocsit végleg. :)
A kisfiam 2 éves, és 4 hónapos koráig babakocsizott, aztán lett bicajunk, kitavaszodott, és eladtam a babakocsit. Most 31 hónapos a fiatalúr, néha emlegeti a "babacsikát", de csak nosztalgiából, mert nagyon nem szerette. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!