Mennyi ideig használtatok babakocsit? Sportkocsit érdemes venni?
Átalakítható a babakocsink tehát sportkocsiként is használható de ha átfordítom a tolókart és menetiránnyal szemben van a kislányom lehetetlen tolni.Nekem nem gond ha velem szemben van és így a kocsit is könnyű tolni de ő azért szerintem fogja igényelni,hogy ne mindig engem lásson.Vagy nem?
Most még nincs gond mert még csak 4 hós múlt de később...
Írnátok ti hogy vagytok/voltatok ezzel!
Előre is köszönöm a segítséget!
A legtöbb gyerek imád nézelődni, és nem azt akarja nézni, amit egész nap, vagyis téged. :)
Később szerintem tetszeni fog neki, ha előrefelé nézhet majd.
Lányom furcsa este, ő mindig is utálta a babakocsit. Mi 4 hónapig használtuk, de az is szenvedés volt. Mikor meg már ült és kúszott-mászott, mindig ki akart belőle szállni. Így amíg nem járt addig cipeltük őt, most meg más sétálunk mindenfelé - 1 éves.
Úgyhogy nálunk jóformán nem is kellett volna babakocsit venni, a mózes részt úgy ahogy használtuk, de a sport részt csak párszor használtunk.
2,5 éves koráig naponta, aztán folyamatosan elaradt.
Ha valamiért nem jó a sportülés, akkor érdemes sportkocsit venned. És szerintem se jó, ha állandóan csak téged nézhet. Vegyél olyat, ami a ti életviteleteknek megfelelő, ha utazol tömegközlekedéssel sokat, akkor könnyűt. Egyébként szerintem ne legyen túl vékony az anyaga, mert télen nem győzöd majd kibélelni, és akkor esetleg már kényelmetlen a gyereknek.
Érdemes egy könnyű sportkocsit venni,mert hiába tud menni az 1-2-3 éves gyerek,hamar elfárad és akkor cipelheted ölben.
Kisfiam 2,5 éves,ha messzebbre megyünk a sportkocsiban tolom,hogy haladjunk :) Gyalog sose érnék el az úticélt:)
Köszönöm a segítséget,úgy döntöttünk ha jól elvan a babakocsiban veszünk neki a tavasszal egy sportbabakocsit!
Én már ki is néztem egyet bár addig még utánanézek,hogy jó fajta kocsi-e de kinézetre nekem nagyon tetszik!
Ismeritek?Vélemények?
Szia!
Megirnád a nevét ennek a babakocsinak?
Nagyon tetszik, de nem ismerem. (Igy nem tudok véleményt sem irni róla, csak hogy ránézésre tetszik.)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!