Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves, hónapos korig...

Hány éves, hónapos korig használtatok babakocsit?

Figyelt kérdés
Tegnap kitört a kereke a babakocsinak, és tanácstalan vagyok, hogy megéri e venni egyet vagy már nem, mert úgy se használnám ki. 20hónapos a kisfiam, és babakocsival jártunk vásárolni a spárba ami egy órás séta (oda vissza) + a vásárlás, szép nyugodtan megült benne, alvásra már nem használtuk. Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 23. 09:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát még nincs 2 éves.

A szomszéd növel járunk kb félóra oda félóra vissza várásolni, ö még babakocsiba (kis esernyökocsiban) hozza a kétésféléves fiát. letudná gyalogolni, de akkor kb 2 óra alatt tennénk meg a távot. próbáld ki hogy eltudtok-e menni erre a távra babakocsi nélkül, és ha megy akkor nem kell már.

amúgy nincs kismotortok, vagy pl sokan 3 kereküre ültetik a gyereket, amit tudnak tolni.

2011. ápr. 23. 09:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Van kis motor, de még csak a lakásban szereti. Amikor azzal indulunk el az utca végétől cipelem a motort, majd mikor elfárad akkor már Őt. Murvás, és gödrös az utca,és csak 15-20 perces séta után érünk aszfaltos részhez. Köszi a válaszodat. A 3kerekünek utána nézek, mert ha én tolom az jól hangzik.
2011. ápr. 23. 09:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Az én fiam 2,5 éves és még szoktuk használni az esernyőkocsit. Álltalában reggel bölcsibe menet, vagy ha a városban mászkálunk. Szerintem még érdemes venni egy kis esernyőkocsit akár használtat is, az csak 3-4 ezer ft.
2011. ápr. 23. 16:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Vegyél csak egy sima esernyőkocsit.Lehet kapni 3e ft-t.Drágábbat nem érdemes már.Kislányom 2 éves volt mikor már nem használtuk.
2011. ápr. 23. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Olyan 24 hónaposan rászokott a motorra, akkor eltettük a babakocsit, Amúgy jó ideje esernyő babakocsit használtunk akkor már.
2011. ápr. 23. 22:14
 6/11 anonim ***** válasza:

2 éves kislányom van.

A télen még használtam a babakocsiját, mert a kupola alatt védetten ült és a lábzsák is nagyon hasznos volt.

Már elcsomagoltam, eltettem.

Most egy kis egyszerű ernyőkocsink van, valóban a legegyszerűbb. Lábtartója van és kis háló is hozzá az ülése alatt. Nincsen kupolája, csak egy ernyője és nem dönthető.

Nekünk is arra kell, hogy beleüljön, ha elfárad a boltba menet vagy hazafelé és ha elmegyünk/elutazunk valahova, magunkkal visszük.

kb. 5-6 ezer Forint volt és nagyon örülök, hogy megvettük.

Már egy éve megvan egyébként.

2011. ápr. 23. 22:15
 7/11 anonim ***** válasza:
2 év körül raktuk el!!!!
2011. ápr. 23. 23:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Kb. 16 hónapos koráig használtuk. Fiam iszonyú távokat tud megtenni. Sztem ne vegyél már babakocsit, helyette talán 3 kerekű tolókaros biciklit. Az babakocsigyanánt is megteszi.
2011. ápr. 23. 23:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nézek valami esernyőkocsit, mert a válaszaitok alapján az megéri, és nem is olyan drága.
2011. ápr. 24. 07:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél egy olcsó kocsit, ahogy az előttem szólók is írtak, vagy írj a jelenlegi kocsid magyarországi márkaszervizébe, hogy tudsz-e ott venni alkatrészt. Én anno 2000 Ft-ért vettem így alkatrészt, amikor eltörött a babakocsink tolókarja.
2011. ápr. 24. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!