Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyermeketek mennyi idős...

Gyermeketek mennyi idős koráig használtátok a babakocsit?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne,mert az én lányom akkor lesz 2 éves, mikor a kistesó megszületik, és sokat agyalok azon, hogy akkor hogy oldom meg a közlekedést.Jó lenne, ha akkor már nem lenne babakocsira szükség...
2011. jún. 12. 07:56
 1/9 anonim ***** válasza:
2,5 éves koráig, azóta abszolút nem használjuk. Áttértünk a futóbiciklire, de nagy pocakkal így még nehezebb tartani az iramot vele
2011. jún. 12. 08:10
 2/9 anonim ***** válasza:

21 hós koráig, 22 hós volt, mikor megszületett a tesó.

Nagyon szépen jön mellettünk (vagy biciklizik vagy motorozik).

Gyakoroljatok. Vidd a babakocsit, toljátok együtt, a lényeg, hogy ne üljön benne. Igazából 17-18 hós korától már nem nagyon ült benne, csak vittük magunkkal.

2011. jún. 12. 08:29
 3/9 kisnita ***** válasza:
Az én fiam most 23 hónapos és már nagyon ritkán használjuk. Ha buszozunk akkor inkább gyalog megyünk, sétálni meg a közeli boltba meg inkább triciklivel. Akkor szoktam használni ha több dolgot vásárolok és nem tudom fogni a gyerek kezét is meg a sok szatyrot is.
2011. jún. 12. 08:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mi beszereztünk egy testvérkocsit. Nálunk ugyan csak 19 hónap van közöttük , de a bevásárláshoz nagyon kell , még most is , pedig már 2,5 éves a nagyobbik. Én szoktam vásárolni , nagyvárosban lakunk és elég sokat megyünk naponta(ahol olcsó valami oda megyünk.) Nekünk nagyon jól bevált , elég sok idegeskedéskedést spórolok meg vele , így nem tud elszaladozni és el tudunk intézni mindent , nem is beszélve arról , amikor rohanni kell valahová . Sajnos autónk nincs , így kell megoldani mindent.
2011. jún. 12. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:
2 éves korági használtuk,vagyis még pár hónapot,mert ő januári,télen nem akartam olyan messze sétálni vele a boltig,a bicikli meg még hideg volt.aztán ahogy enyhült az idő ugy el maradozott a kocsi,és kb február végétől március elejétől már nem is használtuk,tovább is adtuk.akkor volt 26 hónapos.
2011. jún. 12. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:
nekünk nagyon messze volt a játszótér és nem tudom mért de a fiammal csak kb másfél éves koráig lehetett babakocsizni utána kiakart szállni és inkább tolni akarta, szóval mi csak addig használtuk, utána jött a gyaloglás - sokan csodálkoztak is rajta!
2011. jún. 12. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk 20 hónap különbség van.

A fiamat kb. 18 hónapos koráig tettem babakocsiba, akkor is csak ha bevásároltunk.

Szerintem testvérkocsit ne, de egy testvérfellépőt szerezz be. Ha elfárad rá áll, és kész. Ha mehetnéke van, leszáll. Nekünk alapból volt a babakocsin testvérfellépő (Peg Perego Pliko Switch), így nem vettünk, de ha nem lett volna, vettünk volna.

[link] (<-erre rá is tud ülni)

[link]

[link]

2011. jún. 12. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Az ikreknél 3 éves korig-főleg amikor siettünk valahova:))-,a fiúknál 2 éves korig.Aztán aki kikerült a kocsiból,az még ráállt-mint egy testvérfellépőre-,főleg ha messzebbre vagy időre mentünk.

Amikor a kisebbik fiam megszületett a nagy 1,5 éves volt,úgyh a kocsiban őt toltam, a kicsi pedig kendőben volt rajtam.

2011. jún. 12. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
15 hónapos koráig. Azóta nem hajlandó beleülni, hiába próbálkoztam. Most 19 hónapos, ujjal mutogat a babakocsis gyerekekre, hogy kisbaba, hiába nagyobbak nála. Gyalog, autóval, busszal járunk. Ha sokáig gyalogol, és elfárad, akkor leülünk pihenni, vagy cipelem 10-20 métert, aztán jön tovább a saját lábán. 20-30 percet bír gyalogolni egyfolytában.
2011. jún. 12. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!