Milyen a tökéletes apa?
Figyelt kérdés
Mik azok a dolgok a gyermeknevelésben amit mondani se kell neki magától megcsinál az apuka?2013. aug. 30. 10:39
11/14 anonim válasza:
Nem tudom Kérdező. Ezek amiket legutóbbi kommentedben leírtál nem olyan "súlyos" dolgok, ha "csak" ennyi a baj a férjeddel az még beleférhet. Az jó jel hogy játszik vele, és szerintem a legtöbb férfi a nőre bízza a gyerekeinek a ruha vásárlást, ők ezekben a dolgokban nem nagyon vannak otthon. Az én férjem sem szívesen viszi el egyedül nagyobb bevásárlásra a gyereket, mert az persze problémás, de ha kellene ennek ellenére elvinné (kisebb bevásárlásokra szoktak menni a közeli boltba pl., a nagyot meg együtt intézzük), és ennek ellenére meg azt mondom rá hogy jó apa mert imádja a lányát, sokat játszik vele (persze néha neki is kell a privát szféra de ez normális), valamint mindenben segít, számíthatok rá.
12/14 A kérdező kommentje:
Akkor jó.
2013. aug. 30. 13:35
13/14 anonim válasza:
Ki tökéletes? - senki
A legfontosabb, hogy szeresse a gyerekeit, meg az anyjukat is. Ennél fontosabb nincs!
14/14 anonim válasza:
Amiket írtál, attól még nagyon is lehet jó apa. Az én férjemre is igazak ezek nagyjából, de kialakult egy munkamegosztás a gyerek körül. Amit szervezni kell (kinti program, ruhaválasztás, étrend stb), az anya dolga, programokra is inkább én viszem, viszont otthoni játékban sokkal türelmesebb, főleg a szerepjátékokban. Ő ezt tudja, és jól is csinálja, tölt minőségi időt a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!