Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a tökéletes apa?

Milyen a tökéletes apa?

Figyelt kérdés
Mik azok a dolgok a gyermeknevelésben amit mondani se kell neki magától megcsinál az apuka?

2013. aug. 30. 10:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tökéletes apa nincs.Mint ahogy tökéletes anya,vagy ember sincsen.Egy jó apa mindent megtesz a családjáért.Foglalkozik a gyerekkel,tartalmas idot tolt vele,nem fontosabb neki mondjuk a kocsmd vagy a haverok.De legfőképpen szereti a családját,es ebben szerintem minden benne van,mert akit szeretek azert barmit megteszek.
2013. aug. 30. 10:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a legjobb apa az apa,ha szereti a gyermeke anyjat :) Megtesz mindent a csalad erdekeben,szeretetet nyujt,foglalkozik a gyerekkel. De ez ugyanugy a masik felre is igaznak kell hogy legyen :)

Mindenkinek ugyan annyit kell tenni a kapcsolatert. Mi meg ezt jarasunk kezsetekor tisztaztuk,azota is jo a kapcsolatunk :)

2013. aug. 30. 10:54
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Azt azért nem hiszem, hogy pl. az én apám kevésbé jó apa, mert elváltak az anyámmal, mint egy olyan apa, aki együtt van a gyereke anyjával...

A jó apa szereti a gyerekét és mellette áll mindig, fordulhat hozzá bármivel a gyerek. Tartalmas időt tölt vele, foglalkozik vele, tanítja, játszik vele. Tökéletes apa nincs, de anya sem, gyerek sem és ember sem.

2013. aug. 30. 10:59
 4/14 anonim ***** válasza:
29%

aki nem alzázza meg feleségét gyerekei anyját a gyermekei elött

aki nemvágja pofon amikor szoptatja a gyermekét

tiszteli mint a gyerekei anyját

elég lenne ahhoz hogy jo apa legyen

2013. aug. 30. 11:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Ilyen szempontból az a nő, aki elválik szintén nem jó anya, hiszen nem szereti a gyereke(i) apját.
2013. aug. 30. 11:07
 6/14 A kérdező kommentje:
És az milyen apa aki alig várja hogy mehessen munkába reggel azért hogy ne kelljen hallgatnia gyermekét, aki idegesítő kérdéseket tesz fel?
2013. aug. 30. 12:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Fáradt vagy türelmetlen, vagy idióta :) sok minden függvénye. Az én párom is állt már fel és mondta, hogy inkább elmegy dolgozni, de nem bírja ezt a hisztit, amit épp levágott a gyerek :) Amúgy imádja a fiát és viszont, bármivel meg lehet bízni a gyerek körül (most pl egyedül vett a Lidl-ben ruhákat a fiunknak, mind tök jó). De akkor abban az időben, nagyon sok minden összejött Neki, munka, család többi részéel gondok stb. nyilván ez nem megoldás, de ott és akkor ő úgy reagálta le. Aztán szépen elmagyaráztam Neki(férjemnek), hogy vicces lett volna, ha én is így teszek,felállok és lelépek, de ugye én ezt nem tehetem meg stb.stb. Azóta is nehezen viseli a hisztit, talán ez az egyetlen konfliktus forrás a családunkban, de azóta nem hagyott ott. Nyilván én betudtam a fáradságának és alapból ő egy türelmetlenebb ember mint én. Ettől ő még ugyanúgy szereti a fiát és engem is. Nem tudom nálatok ez mennyire gyakori, vagy van-e egyéb probléma is, így nehéz nyilatkozni. 2,5 éves fiú anyukája
2013. aug. 30. 12:24
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

És persze minden előzmény nélkül ilyen, előtte maga volt a megtestesült tökéletesség. Ugyan.

Egy nő tudja, milyen férfinek szül, hát ne lepődjön meg utólag.

2013. aug. 30. 12:28
 9/14 anonim ***** válasza:

4-es, remélem ezeket nem a saját tapasztalatodból írtad... Ezek nem egy jó apa követelményei, amiket írtál, hanem teljesen ALAP, hogy egy ember (bárki) ilyeneket nem csinál! Vagy ha igen akkor AZONNAL költözés a gyerekkel együtt és sose lássam viszont a férjem!!!!

Szerintem egy férfin már "alapból" látszik hogy gyerek és családszerető-e vagy sem, még mielőtt lenne gyereke. A személyiségén múlik, valamint hogy ő otthon gyerekként milyen példát látott. Aki nem családszerető vagy a saját apja sem tisztelte az anyját, attól nehéz csodát várni sajnos.

Tökéletes apa persze nincs, de ez nem is baj, a lényeg hogy jó apa legyen és a gyerek legyen az első. Az, hogy tisztelje a feleségét és szeresse a családját az alap szerintem (tudom sajnos hogy nem mindenkinél).

2013. aug. 30. 13:16
 10/14 A kérdező kommentje:

Akkor az kevés ha az apa csak leül vele játszani míg türelme van , aztán fogja magát és tovább lép?

Retteg ha valahova egyedül kell elvinnie a saját gyermekét nehogy hiszti roham törjön a gyermekre.

Vásárolni se szokott, mindent az anyára bíz mert ő ne tudja a saját gyermeke méretét.

2013. aug. 30. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!