Milyen a tökéletes apa?
Akkor a legjobb apa az apa,ha szereti a gyermeke anyjat :) Megtesz mindent a csalad erdekeben,szeretetet nyujt,foglalkozik a gyerekkel. De ez ugyanugy a masik felre is igaznak kell hogy legyen :)
Mindenkinek ugyan annyit kell tenni a kapcsolatert. Mi meg ezt jarasunk kezsetekor tisztaztuk,azota is jo a kapcsolatunk :)
Azt azért nem hiszem, hogy pl. az én apám kevésbé jó apa, mert elváltak az anyámmal, mint egy olyan apa, aki együtt van a gyereke anyjával...
A jó apa szereti a gyerekét és mellette áll mindig, fordulhat hozzá bármivel a gyerek. Tartalmas időt tölt vele, foglalkozik vele, tanítja, játszik vele. Tökéletes apa nincs, de anya sem, gyerek sem és ember sem.
aki nem alzázza meg feleségét gyerekei anyját a gyermekei elött
aki nemvágja pofon amikor szoptatja a gyermekét
tiszteli mint a gyerekei anyját
elég lenne ahhoz hogy jo apa legyen
És persze minden előzmény nélkül ilyen, előtte maga volt a megtestesült tökéletesség. Ugyan.
Egy nő tudja, milyen férfinek szül, hát ne lepődjön meg utólag.
4-es, remélem ezeket nem a saját tapasztalatodból írtad... Ezek nem egy jó apa követelményei, amiket írtál, hanem teljesen ALAP, hogy egy ember (bárki) ilyeneket nem csinál! Vagy ha igen akkor AZONNAL költözés a gyerekkel együtt és sose lássam viszont a férjem!!!!
Szerintem egy férfin már "alapból" látszik hogy gyerek és családszerető-e vagy sem, még mielőtt lenne gyereke. A személyiségén múlik, valamint hogy ő otthon gyerekként milyen példát látott. Aki nem családszerető vagy a saját apja sem tisztelte az anyját, attól nehéz csodát várni sajnos.
Tökéletes apa persze nincs, de ez nem is baj, a lényeg hogy jó apa legyen és a gyerek legyen az első. Az, hogy tisztelje a feleségét és szeresse a családját az alap szerintem (tudom sajnos hogy nem mindenkinél).
Akkor az kevés ha az apa csak leül vele játszani míg türelme van , aztán fogja magát és tovább lép?
Retteg ha valahova egyedül kell elvinnie a saját gyermekét nehogy hiszti roham törjön a gyermekre.
Vásárolni se szokott, mindent az anyára bíz mert ő ne tudja a saját gyermeke méretét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!