Rácsaptam a kislányom fenekére. Jogosan ütött vissza az apja?
A sztori röviden:
2,5 éves kislányom hetek óta direkt bepisil. Tudja mit csinál, régóta szobatiszta, tehát biztos direkt csinálja minden egyes nap. Elborult az agyam, és rácsaptam egyet a fenekére. Erre az apja belém rúgott. Vitte zuhanyozni, a gyerek ment az ágyába pihenni. Kijött a konyhába, és olyan ideges voltam, hogy rácsaptam az ő seggére is. Erre ő teljes erejéből ököllel a hátamba vágott. Majd megfenyegetett, hogy jobb ha tudom, hogy ez lesz ha még egyszer a gyerekhez nyúlok. Kétsége esésemben utána mentem és neki löktem a szekrénynek. Utána adta volna tovább, de én bemenekültem a gyerekhez, aki az ágyában már vigyorgott rám. Mondta h menjek ki, de tudtam h gyerek előtt nem üt meg, féltem, és ott ültem az ágyán inkább.
Egy gyereket nem verünk meg azért,mert bepisilt.
Ha megtörtént a bibi,akkor mondani kell neki,hogy semmi baj,fel kell törölni,el kell takarítani,esetleg szólni neki,hogy segítsen és lezárva a téma.Minél kevesebbet problémázni a dolgon.
Viszont az egymás elleni agressziót nem tudom elképzelni csak mostani esetként.Ennek voltak előjelei,esetleg nem első eset,de komoly problémára utal az biztos.Ha engem 1x ütött volna meg párom,főleg ököllel,már cuccoltam volna azonnal mind2 gyerekkel. Szartam volna a kecóra,hitelre stb.
Én 6 éves voltam amikor a szüleim váltak, volt veszekedés meg bunyó is. És az lett a vége hogy minden éjszaka bepisiltem, valószínű megviselt, ahogy elváltak és elköltöztünk egyszer sem pisiltem be.
Ha igaz ez a sztori akkor tuti a köztetek lévő feszkó miatt bestresszel a gyerek, azért pisil be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!