Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3,5 éves kislányom cicijében...

3,5 éves kislányom cicijében csomot talált a doki. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nagyon aggodom habár a körzeti doki találta mondta hogy vigyük el kivizsgálásra ma visszük vissza hozzá más miatt lázas volt és fájt a torka csak megvizsgálta és ezt találta,Ugye nincs baj??Másnak is volt ilyen?

2013. aug. 16. 06:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.4éves voltam mikor találtak zsírcsomót az egyik mellembe.Felvagtak,eltávolították.Most 28éves vagyok.Nem látszik semmi se belle.Neaggodj,olvastam hogy kislanyoknal gyakran előfordul ez.
2013. aug. 16. 07:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen tapasztalatom. Nem hiszem, hogy nagyon aggódni kellene, valószínűleg csak egy mirigy megnagyobbodás, zsírcsomó vagy hasonló, biztosan nem rák vagy ilyesmi szörnyűség.
2013. aug. 16. 07:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Meddig szopizott? Nálunk 1 éves koráig szopizott, és kb. 2 éves kora előttre szívódott fel teljesen, a doktornő megnyugtatott, hogy az anyai hormonok amíg ki nem ürülnek, szóval szoptatás abbahagyása után akár egy év is eltelhet, akkor majd felszívódik, ha akkor sem, akkor majd elküld tovább. De nekünk úgy is lett, ahogy mondta, felszívódott.
2013. aug. 16. 07:36
 4/4 anonim válasza:
Na mi van a kislánnyal?
2013. aug. 16. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!