Tegnap voltunk gyermeksebészeten, és a doki a kisfiam letapadását megszűntette, de szegénykémnek nagyon duzzadt, és piros meddig fog ilyen lenni?
Szia!
Nekünk négy napig volt nagyon durva. Utána szépen visszahúzódott a duzzanat és nem is fájt annyira. De sajnos azt a pár napot át kell vészelni, kegyetlen.
3-4 napig tartott
nekem napi háromszor kellett felhúznom és kamillával lemosnom
virágzatot vegyél,azt forrázd le jó töményre csináld
amikor pisil,kicsit húzd hátra neki,hogy lyuknál ne legyen bőr,így nem fogja csípni a pisi
akár hogy sír,akkor is húzd fel háromszor,és mosd le,mert nagyon könnyen visszatapad,és akkor hiába szenvedett.én plédbe tekertem a felsőtestét jó szorosan letekertem a kezét,lefektettem,háttl mellé ültem,így a lábát le tudtam fogni a hónom alatt,egyik kézzel felhúztam,másikkal lemostam.csatakosra izzadtam,úgy küzdött,de nem volt segítségem és muszáj volt.azóta eltelt egy év.olyan 3-4 hónap volt utána,hogy nem kellett harcolni minden este,hogy felhúzzam neki fürdésnél
amúgy most sem tökéletes neki,nincs fent 100 százalékosan a bőr,pedig minden este felhúzom neki
Kedves 1. köszönöm szépen :-)
Kedves 2. akkor még van hátra pár nap, köszi :-(csak annyira rémisztő a duzzanat...de akkor normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!