Ha a doki kitöltötte a papirt a tartós betegségről, hol tudom intézni a továbbiakat? (emelt családi, közgyógy, utazási kedvezmény. Stb)
eddig soha nem kapta ezeket,tehát nem tudom hogy működik.3éves lesz július végén a fiam,addig jár ugye a gyes.Utána kapom a hoszabitott gyest,emelt családit.Ezeket hol tudom intézni,vagy hova kell vinnem az igazolást amit kitöltött?
És akkor ezt az utazási kedveményt is kapja a fiam,meg a közgyógyot?Ezeket mind egy helyen kell intézni?
Aki jártas ebben,leirná milyen papirokat kell vinnem,és hova?Köszönöm!
A Mák-hoz kell elküldeni a papírt, ők intézik az emelt családit és egyúttal küldik a kártyát az utazási kedvezményhez. Mi az innen kapott határozattal mentünk intézni a közgyógyot, nálunk ezt a szociális osztályon lehetett kérni.
Gyest csak a 3. év betöltése után van értelem igényelni, feltéve, ha addig nem mennél el 8 órában dolgozni.
köszönöm.Még nyomtatvány sincs a közgyógyhoz hogy intézni tudjam,előbb azt kell kérnem.Dolgozni dolgozhatok gyes mellett korlátlan időbe igy,mivel asztmás a fiam.Aki megkapja az igazolást a tartós betegségről,az gyes mellett is dolgozhat bármennyit,megkérdeztem.
Még 1hónapig kapom a gyest,mert akkor tölti be a 3évet a fiam,de igy gondolom akkor automatikusan meghosszabitják majd,mivel ezt együtt kell intézni,vagy együtt küldik az emelt családival.De majd megkérdem ezt is.
Nálunk még nem aktuális ,mert 2 éves a lányom (szintén asztmás), de azt mondták, a gyeshez külön igénylést kell majd benyújtani.
Közgyógyhoz a netről is tudsz letölteni nyomtatványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!