Kislányom 3 napja nem kakil. Látjuk, hogy kell neki, szorong, feszeng, kényelmetlenül érzi magát. Hogy segítsek neki?
Első körben rostos gyümölcslé.
Ha úgy sem, akkor Laevolac szirup.
Vagy Glicerines kúp.
De ezek a rostos gyümölcslé kivételével csak tüneti kezelések. Étrenden kéne kicsit változtatni, hogy olyan ételeket egyen, amik magasabb rosttartalmúak és kevésbé fogják a székletet. És sok folyadékot kéne innia, ami nyugodtan lehet olykor-olykor rostos gyümölcslé.
Szia! Mi is végig jártuk ezt a kálváriát. Nekünk a Hummel mikrorostos gél segített, mivel az étrendváltoztatást nem tudtam kivitelezni. (Mondhatja bárki, hogy "na nehogy már a gyerek döntse el, mit eszik", de ha semmit nem eszik meg, ami rostos, előbb-utóbb minden normális anya ad enni a gyerekének. Majdnem mindegy, hogy mit, csak egyen.)
Mellette pedig már gyermek pszichológushoz is elvittem. Igaz nálunk már bő 2 éve ez ment, sőt 7-8 napig tartotta vissza.
Nálatok szerencsére nem ilyen komoly még a baj. Talán minden egyéb otthon kivitelezhető dolgot leírtak előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!