Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig aludt rácsos kiságyban...

Meddig aludt rácsos kiságyban gyermeked? Köszönöm.

Figyelt kérdés

2013. aug. 20. 16:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2,5 éves volt a lányom. Azóta karfás fotelágyban alszik.
2013. aug. 20. 22:47
 12/20 anonim ***** válasza:
Az én lányom nagyon trehányul alszik. Össze-vissza szó szerint. Neki 25 hónaposan vettük ki a két pálcát hogy ki-be tudjon járni, hiszen szobatiszta volt, bár sosem kelt éjjel pisilni, de 3 éves kora előtt két hónappal vettük le a rácsot, és alszik simán a 70x140-es heverőn. Vagyis legtöbbször mellette a földön. Épp ezért egy jó vastag szőnyeg van az ágy mellett. De várom a tanácsokat, hogy mit kéne tennem, hogy ne legyen többet a földön, mint az ágyon. Segítene, ha lecserélném 90x200-as normál ágyra? Azért nem merem, mert ez szinte a földön van, tehát nem esik le gyakorlatilag, arról pedig koppanás lenne.
2013. aug. 21. 07:35
 13/20 anonim ***** válasza:

2 évesen kapott új ágyat, mert útban volt a kis tesó. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz, ha összerakjuk a kiságyat.

31 hkm

2013. aug. 21. 08:22
 14/20 anonim ***** válasza:

2,5 éves koráig.ragaszkodott hozzá,még a két kivehető rácsot sem engedte kiszedni

aztán csináltattam neki asztalossal egy felnőtt méretű leesésgátlós ágyat,csináltattam hozzá verdás ágytakarót,díszpárnát,falvédőt,ágyneműt,hálózsákot.Elvittem a szüleimhez,amikor kész lett,ott aludt,és másnap,amikor hazajött,már új szoba várta

nagyon örült neki,nem mászkált ki belőle,mert megbeszéltük,hogy nem szabad,szólni kell,ha valamit akar.ez már 1,5 éve volt,és imádja az ágyát.este ott bújunk össze alvás előtt.csak alig akar mindig elengedni :-)

2013. aug. 21. 09:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Igazából még most is abban alszik, de levettük az egyik oldali rácsot, tehát heverő-szerű ágy lett belőle. 2,5 éves.
2013. aug. 21. 09:14
 16/20 anonim ***** válasza:
A kisfiam valamikor 2,5 éves koira után 1-2 hónappal kapott leesésgátlós új ágyat, amikor már kb. szobatiszta lett. Megbeszéltük, együtt kiválasztottuk és tudta, hogy akkor jön az új ágy, ha már nem kell pelenka :)
2013. aug. 21. 10:09
 17/20 zabmester ***** válasza:
Kb. kétéves koráig, utána szétugrálta, összerogyott az ágy :D Akkor egy darabig a matracon aludt csak úgy, a földön, ott legalább nem kellett attól félni, hogy leesik, utána meg pár hónappal később kapott gyerekágyat, egy ismerős csinálta neki, pár centis lábakkal, szóval ott sem volt para belőle, hogy lepottyanna, mert nagyon alacsony ágy volt. Ebben aludt kb. öt éves koráig, utána kapott rendes ágy méretű ágyat, mert a korábbi már kicsi volt neki.
2013. aug. 21. 11:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Az én fiam elmúlt már 2,5 éves, és még mindig kiságyban alszik, pedig van neki leesésgátlós ágya. De ha abba rakom mindig kiszökik és nem akar aludni, így a kiságyban biztosabb az alvása.
2013. aug. 21. 13:09
 19/20 anonim ***** válasza:
2 éves és 3 hetes volt:-)
2013. aug. 21. 16:34
 20/20 Miron Kilian ***** válasza:
Ameddig veszett volt! Mostanában ha megveszik akkor tű, szuri, álom!
2015. dec. 26. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!