1/20 anonim válasza:
2 hónapja cseréltük le leesésgátlós gyerekágyra. Most lesz 21 hónapos.
2/20 anonim válasza:
25 hónapos és még kiságyban alszik
3/20 anonim válasza:
Újszülöttként kettő percig, utána hisztériás rohamot kapott ha csak a kiságy felé néztünk is... mintha szegecselt fakír-ágy lett volna...
Szerintem fogott anyámék átka, amit akkor mondtak rám amikor velem sétálgattak éjjelente órákat.
4/20 anonim válasza:
22 hónapos volt, mikor leesésgátlós ágyat vettünk neki.
5/20 anonim válasza:
3mas ez nagyon tetszik amit írtál! :-) Az en anyamek is szórták rám az átkot amikor én voltam újszülött, 2dik gyerekemnel fogott az atkuk! 1kislanyom 2eves koráig aludt kis ágyban a tesó most 10honapos 2honapja alszik a kisagyaban előtte velünk es mellen!
6/20 anonim válasza:
1 éves koráig, akkor költöztünk és utána csak köztünk volt hajlandó aludni. 21 hónaposan kapott saját leesésgátlós ágyat, azóta abban alszik, most 2éves.
7/20 anonim válasza:
20 hós, még kiságyas, de az egyik oldalán már nincs rács.
8/20 anonim válasza:
Első születésnapra kapta a leesésgátlós ágyat. Már nem volt neki kényelmes a rácsos ágy, inkább lecseréltük.
9/20 anonim válasza:
27 hónapos volt a fiam, mikor lecseréltük a kiságyát leesésgátlós ágyra.
10/20 anonim válasza:
A nagy és középső mindketten 2éves koruk után 1-2hónappal kerültek át a rendes ágyba.
a kisebbik 18hós és rácsosban alszik, neki még bőven jó az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!