Bennetek volt már ez az érzés?
hogy ha egyszer majd gyerekem lesz akkor semmiképpen sem legyen olyan mint én magam. szval h jó tanuló legyen jó alakja, a legtöbb fiúnak bejöjjön stb..
én erre vágyom h ha fiam lesz akkor legyen jóképű okos kedves nem nagyképű,illetve ha lány akkor csajos jó alakú szép csinos kedves..:)
Sztem mindenkiben megfordul ez a gondolat,de az egyik fele genetika a másik neveltetés kérdése-és oda elég rendesen oda kell tennunk magunkat :O)
De sztem az első és legfontosabb gondolat mindenképp az egészség!Ha majd babat varsz meglátod,h az sem számít majd,h fiu e vagy lany! :o)
Épp erről volt most szó a Reggeliben.
A bácsika,aki neves gyermekpszhihológus,elmondta,hogy azok a gyermekek és szülők között,akik előre elképzelik,hogy milyen lesz a gyermekük és aszerint nevelik is(vaskarommal),lesznek a legnyagyobb feszültségek...
Szóval ne képzeld el,hanem fogadd el azt amit a sors adott:)
Ha egy kövér buta gyereket azt is,ha nem talán kidobod?:D
Nemhiszem...:)
Légy okos és ne tervezz,mert sosem van úgy ahogy előre elgondoljunk,sodródj az élettel:)
Ada és Abi baba:)
Nekünk csak az fordult meg a fejünkbe mi az amiben szívesen támogatnánk a gyereket, mert egyezik az elképzelésünkkel. De ha neki más a fontos az sem baj. Semmilyen elvárásom nincs vele szembe, csak az emberi tiszteletet tanulja meg.
Az én lányom gyönyörű szép. Most rajta a világ szeme. De már most látom, hogy mire felnő erős szőre lesz neki olyan helyeken ahol nem nőies. Ez ellen keveset tehetünk.
Apám mindig mondogatta, hogy a szép gyerekből lesz a csúnya felnőtt és a csúnyából a szép felnőtt. És valóban. Addig semmi sem biztos amig a gyermek növekedése be nem fejeződik. Így tök mindegy, hogy mit szeretnék kifaragni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!