Bennetek milyen érzést váltott az ki, amikor a baba holmik korábban a közeletekbe voltak mint a baba? Olyan jó érzés!
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, és 2-3 év múlva tervezzük a család alapitást, ha addig nem csúszik be véletlenül. Nos nővéreméktől megkaptuk már most a kiságyat, a babakocsit, és a baba ruhákat. A babakocsit nem nagyon használták, mert nem tudták úgy kihasználni, mert inkább auótval mentek mindig. Tehát az még új. De minden megvan jól becsülve. Jövőhéten hozzuk haza a dolgokat. Bennem ez olyan jó érzést váltott ki, én amúgy is gyerek rajongó vagyok, munkám is ezt bizonyitja. Én már szeretnék babát, de most hogy itt lesznek szem előtt a kis holmik, mégjobban erősödött ez az érzés. Már a tabit a héten abba hagytam, már csak gumival védekezünk.2010. ápr. 9. 18:14
1/4 anonim válasza:
Tabletta és gumi is? Hűha, ti aztán biztosra mentek... de ugye azzal tisztában vagy, h a gumi mellett nagyon-nagyon-nagyon kicsi (kb 1-2% lehet) az esélye a teherbeesésnek?
2/4 A kérdező kommentje:
Persze tudom, de még is tartunk tőle hogy kiszakad, megeshet véletlenül is. Igen biztosra mentünk, mert még nem lenne helyes ha jönne a baba, ezért is hagytuk még most csak el az egyik védekezési módot. köszi hogy irtál.
2010. ápr. 9. 20:06
3/4 anonim válasza:
Hát nem felelőtlen az biztos:D
De igen, nagyon jó érzés volt, bár mi már akkor voltunk babaruha közelben, amikor a kisfiam a hasamban volt:) mi is kölcsönkaptunk sok sok rucit:)) Sőt, amikor már megvolt a bébink, és a fürdőben a teregetőn voltak a cuccai, az is nagyon jó érzés volt:D a rugija úgy lógott, mintha kicsi lábi lenne fölöttem:D imádtam:D
4/4 A kérdező kommentje:
Aranyos :)
2010. ápr. 10. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!