Tapasztalt anyukák melyik oviszsák praktikusabb?
2013. aug. 7. 16:50
11/13 anonim válasza:
Szia!
Óvónéni vagyok, leírom a tapasztalataimat.
Én mindenképp az elől nyitottat tartom praktikusabbnak a zippzárossal szemben. A zippzárral gyakran nem boldogulnak, az elől pakolósba könnyebben nyúlnak bele. Előre mindenképp ajánlom azt, aminek külön kis zsebe van, nálunk abba szokták tenni a váltóbugyit, hogy "baleset" esetén kéznél legyen, ne kelljen áttúrni a zsákot.
A vállfa helyett én ajánlom, hogy varrjatok rá (vagy olyat vegyetek, amin van) kis akasztót, mert a vállfa leesik, eltörik, megütik vele magukat.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Neked is, hogy leírtad a tapasztalataidat.
2013. aug. 9. 10:36
13/13 anonim válasza:
Nálunk az oviba 140x50 cm ovis zsák lesz varatva ,de nem került ennyibe ha kiszámolom kb 1000ftra jön ki ,szerintem vedd meg az anyagott és varasd meg egy varonövel vagy varni tudo ismerösel kevesebe kerülne mint a linken lévö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!