Éjjel, ritkán reszketve ébred a 4 éves gyerekem, más tapasztalt már ilyet?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 09:00
1/6 anonim válasza:
Én még nem, én fiam 3 éves múlt. Mégis mit mond? Egy ekkora gyerektől már meg tudod kérdezni, hogy mit érez, hogy rosszat álmodott -e.... Beszélgess vele!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem mond semmit, mert nem emlékszik semmire.:(
2013. júl. 17. 11:10
3/6 anonim válasza:
Előző vagyok! Nem vetted észre, hogy ez esetleg akkor történik, mikor épp egy betegséggel küzd az immunrendszere? Nagyobb fiam néha olyan zavart és holdkóros volt éjszaka, félálomban, és akkor tudtuk, hogy beteg lesz. Kinőtte, bár akkor ijesztő tudott lenni, de elmúlt!
4/6 anonim válasza:
szia. üsd be a keresőbe, hogy pavor nocturnus. Ha ráismersz, "üdv a klubban". Ha nem, a Madarászban és a Heim Pálban is van alváslabor. Pavorban van tapasztalatom, ha szükség van rá. üdv
5/6 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is a neten való kutatásaim alapján. Tudnál írni nekem erről? Tiszta ideg vagyok. Köszönöm neked előre is a válaszod.
2013. júl. 17. 13:40
6/6 anonim válasza:
Bocsánat, te írtál nekem privátban? Ha nem, akkor írok még ide szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!