Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan köztetek aki korán...

Van olyan köztetek aki korán viszi a bölcsibe a gyerekét, illetve későn megy érte?

Figyelt kérdés
Hány órát jelent ez Nálatok pontosan? Hogy viselitek? Kilátásban van egy munka, de 7 előtt már be kéne vinnem, illetve 5 után tudnék érte menni. Kicsit félek ettől.

2013. júl. 25. 21:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Az előző válaszoló által példaként felhozott fuldokló, hányó kisgyermekkel én azért nem szeretném a kérdezőt riogatni: nem tudhatjuk, hogy az a kicsi beteg volt-e, esetleg ez a történet a kicsi életében is csak egy egyszeri alkalom volt-e, illetve lehet, hogy még nagyon a beszoktatás utáni első napokban volt a "mély vízben". "

Kedves válaszoló!

Nyilván nem vagyok hülye, leírtam, hogy sokszor láttam ahogy a kisfiú zokogott, anyuka is alig bírta tűrtőztetni magát.

Én sem akarom riogatni a kérdezőt, de a fiam 21 évesen került bölcsibe, és az első 4 hónap pokoli volt mindkettőnk számára.

Ultimátumot kaptam a cégtől, vagy visszamegyek akkor, vagy soha. Állandóan betegek voltunk a kicsivel (én is), se pihenni, se kikapcsolódni nem tudtunk hónapokon át. Maximálisan kihasználtuk a nagyszülőket, mert féltem, hogy kirúgnak, csak 1-1 napokat merte otthon maradni táppénzen.

Elhiszem, hogy van olyan szülő-gyerek páros, akinek ez meg sem kottyan, de minket piszkosul megviselt.

2013. júl. 26. 14:09
 12/12 anonim ***** válasza:
21 hónaposan, természetesen
2013. júl. 26. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!