Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hölgyek, akad köztetek, aki...

Hölgyek, akad köztetek, aki tudatosan nem akar gyereket? A jövőben sem. Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Előre kérem a többséget, akik akarnak gyerkőcöt vagy netán már van is nekik, ne taglalják döntésük helyességét, arra rengeteg másik megnyitott topic van. Én a gyermeket nem akaró hölgyek véleményét szeretném megtudni, ha vannak ilyenek. Köszönöm.
2010. febr. 22. 22:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%
a múltkor volt egy pontosan ugyanilyen kérdés, érkezett rá vagy 180 válasz. most miért teszed fel újra?
2010. febr. 22. 23:03
 2/17 anonim ***** válasza:
2010. febr. 22. 23:09
 3/17 anonim ***** válasza:
2010. febr. 22. 23:09
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Állítólag egyre többen. Pl én is. Nem érdekelnek a gyerekek (mondhatni nem szeretem őket, de ez semmi rosszat nem jelent csupán annyit, nem tetszenek, nem tartom őket aranyosnak nem foglalkozom velük) nem vonz ez az életmód. Ezért. A Föld nem fog miattam kihalni. Mást tartok fontosnak az életemben és nem gondolom hogy a gyerekszülés a leg, legfeljebb az egyik leg, egy fontos dolog ami mellett még van sok más fontos és nehéz dolog. Ha mindenki szülne akkor nem mozdulna előre a világ. Sosem viselném el ha valaki közém és a párom közé állna. És ettől én még nem vagyok se önző, se a felelősségtől menekülő, sem pedig "élni akaró" (mert azt hiszik az élni akarás=buli, pia, pasik, felelőtlenség stb) személy és nem volt alkoholista apám, és nem vert az anyám és nem nélkülöztem és nem kényeztettek el. Egyszerű, normális ember vagyok aki választott egy lehetőséget amit felkínált az élet (ugyebár ha ez természetellenes lenne akkor miért lehetne ezt is választani?) és arról nem tehetek ha a társadalom nem ehhez van szokva. Még anyai ösztönöm is van csak épp nem lepi el az agyam annyira hogy ne akarjak semmi mást. Zavarónak és felháborítónak tartom hogy sok ember megbánt és kikel magából az én döntésem miatt, mikor senkinek nem ártok. Teljes értékű embernek érzem magam úgy ahogy vagyok és nem tűröm hogy valaki kevesebbnek lásson azért mert ő máshogy gondolkozik. Nem tizenéves vagyok már.
2010. febr. 22. 23:23
 5/17 A kérdező kommentje:
Miért teszem fel újra? Egyrészt nem újra, mivel az előzőeket nem én tettem fel. Másrészt: csak ezért ugrottál be ide, hogy kioktass?
2010. febr. 22. 23:33
 6/17 anonim ***** válasza:
10%
Aha. Mér, nem tetszett?
2010. febr. 23. 00:08
 7/17 anonim ***** válasza:
9%
guminőről hallottál már? nem kér enni, ruha se kell neki, anyós se jár vele, és gyereket se akar... igaz, főzni se fog rád, meg vasalni se.
2010. febr. 23. 00:09
 8/17 anonim ***** válasza:
29%

"Elore kerem a tobbseget akik akarnak gyerkocot vagy mar van nekik,ne taglaljak dontesuk helyesseget,arra rengeteg masik megnyitott topic van"

Tevedsz.

Eppen ez az oldal az ahol edesanyak osztjak meg a tapasztalataikat egymassal a gyermek nevelessel kapcsolatban.

Viszont egyre tobb ilyen kerdes van itt felteve ami velemenyem szerint nem ide tartozik.

Keresgelned inkabb a szexualitas oldalon a fogamzasgatlas topicban kellene ugyanis nagyon remelem h az ilyen "holgyek" legalabb azon agyalnak legtobbet h milyen modszerrel tudjak a legbiztonsagosabb vedekezest biztositani.

Nem ugy mint a neked eddig egyetlen a kerdesedre valaszolo "holgy" aki elfelejtett vedekezni az eredmeny pedig termeszetesen egy kisbaba eletenek a kioltasa lett.

Megis kepes most ide is ilyen szemeszedett hazugsagot ilyen fenhejazzassal es arogansan irni:

"Ha mindenki szulne nem mozdulna elore a vilag"

Na ehez mit szolsz?Szerinted ez a normalis gondolkodas mod?Tudod h ezzel a mondataval hany not,edesanyat bantott meg ezen az oldalon?Olyan nok akik mar mutattak fel valamit az eletben es kozbe a maganeletbe is szerencsesen megalljak a helyuket?

Ez a mondat a legnagyobb hazugsag talan amit eletemben hallottam.

"Sosem viselnem el ha a valaki a parom es kozem allna".En ettol meg nem vagyok se onzo..."

Valoban nem?Hat akkor micsoda?Az elobbi mondataval igazolta h onzo ember.

Ezt nem kotekedesnek szantam hanem ez az eszrevetelem de ha kotekedesnek is szannam vajon nem szanhatom-e annak mikor o annyiunkat egy mondataval elintezett?

Nekem szemelyesen semmi bajom azzal ha valaki nem akart lenni es az elobb emlitet nonek a legjobb ha nem is lesz soha,az a kisgyermek ugyanis rengeteget szenvednek az anyja miatt.

De hogy valaki ilyen onzo,bekepzelt,buszke modorral leirjon edesanyakat csak azert mert az o ertek rendje nem azonos a mienkkel azt nem hagyom szo nelkul.

Nem tudom az ilyen mit keres a Gyerekvallalas,neveles topicban,csak feszelyez mindenkit a gonoszkodo,bunko es kioktato valaszaival.

Hogy a kerdesedre is valaszoljak:

Van egy nagyon jo baratnom.Igazan aranyos,kedves no.Nincs vele semmi baj.Viszont nem szeretne gyermeket.De mikor az en kisfiam szuletett,eljott hozzam latogatoba es dajkalgatta a kisbabamat o is.

Mi(a barati tarsasag) felfogtuk,nem piszkaljuk erte,elfogadtuk a donteset viszont o sem piszkal minket akiknek mar gyermekunk van.

O kis koraban rengeteget szenvedett a szuleitol es mar gimnazista volt mire elvaltak.Edesapja sokszor a szemelattara csalta meg az edesanyjat,az anyja legalabb titokba csinalta.

O azt mondja h nem akar rosszat a gyerekenek mert o viszony ferjet se akar es szerinte apa nelkul rossz egy gyermeknek felnoni.

Raadasul a munkajanak el amit nagyon szeret csinalni.Nem tudna elkepzelni h otthon uljon egy gyerekkel egesz nap.

Bocsanat a hosszu valaszert!

8 honapos kisfiu anyukaja

2010. febr. 23. 05:57
 9/17 anonim ***** válasza:
60%

Nekem szemelyesen semmi bajom sincs azzal ha valaki nem akar szulo lenni.

Kijavitanam magam

Elozo valaszolo voltam.

2010. febr. 23. 06:01
 10/17 anonim ***** válasza:
41%

Kedves előző igazad van. Nem fejtettem ki, mert azt hittem értehtő anélkül is de úgy látszik túl sokat voltál már otthon a kisbabáddal. Ha mindenki szülne akkor nem mozdulna előre a világ. És ezt nem vonom vissza, mert ha minden nő a földön csak szülne akkor mást nem tudnának csinálni. Azt elfelejtettem odaírni hogy ha senki nem szülne akkor sem mozdulna előrébb a világ. Ugyanis mindkettőre szükség van viszont egyesek azt várják el hogy a nő csak szüljön. Igenis fontos hogy legyenek olyanok akiknek minden vágya a szülés, de olyanokra is szükség van akik a női zsenialitásuk (természetesen nem magamra gondoltam nehogy megsértselek) másra fordítják teljes erejükből. Remélem így értetőbb mert én nem akartam senkit megbántani, te viszont rámtámadtál.

Az oldalra pedig bárki leírhatja a véleményét, és nem kell bejönni a kismamás részbe (nem oldalra, mert a gyakorikerdesek.hu és abban van egy rész nektek) mivel folyamatosan mutatja az új kérdéseket a főoldalon!

Önző pedig azért nem vagyok, mert ahhoz kéne egy másik személy is (a gyerek), de mivel nincs gyerekem, ezért nem lehetek vele szemben önző sem hogy a párom szeretem a világon a legjobban. Én is a munkámnak élek. Sajnálom hogy felidegesítettelek, nem állt szándékomban és csak azt lehet aki hagyja magát, magadban kell keresni a problémát ha valami ennyire felmérgesít!

2010. febr. 23. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!