Hölgyek, akad köztetek, aki tudatosan nem akar gyereket? A jövőben sem. Ha igen, miért?
Elottem valaszolo fejen talalta a szoget:Vajon mit keres itt az ilyen?
06:39-es:
Koszonom de nincs semmi bajom magammal.Nem kaptam fel az agyvizet,ritkan teszem es az is rendszerint ezen az oldalon tortenik foleg a te valaszaidbol adodoan.
Viszont most nem sertodtem meg.Mert egy hazugsagra aminek semmi valosag alapja nincs nem lehet megsertodni.
Nyugodtan gondold ugy h "nem mozdulna elo a vilag ha mindenki szulne".Ez manapsag nem igy van es szerencsere nem is sokan gondolkodnak igy.Mar nem a kozepkorban elunk hanem a 21.szazadban ahol egy no feladat kora kibovult a munkaba jarassal amit a csaladja es a hazimunka mellett is el kell latnia.
Te csak ezt a ket kategoriat ismered:a dolgozo,karierista no aki szerinted er valamit,es az otthon gyeden,gyesen levo edesanya aki a gyerrmeket gondozza ezek azok akik a szemedbe
akik semmit sem ernek.
Jo ha tudod h ez utobbibol,igen keves van.Foleg csak azok akiknek jelenleg kicsi a gyermekuk ovodahoz,bolcsodehez.Viszont ahogy gyermekuk felcseperedik menniuk kell vissza dolgozni.Ugy velem ebbol van a legtobb manapsag: a dolgozo edesanyakbol.
Magyarul a vilag legjobban ezek az asszonyok miatt megy elore ugyanis elsosorban gyermekuk felnevelesevel ugyanis ezekbol a gyermekekbol lesznek majd a vezeto emberek a jovo generacioja masreszta sajat munkajukkal segitik elo az elore haladast.
Tobb funkciot ellatnak mint barki mas a vilagon tobbek kozott te is.
Edesanyam 5 gyermeket szult,4-et orokbe fogadtak edesapammal egyutt tehat osszesen 9 gyermekrol gondoskodnak-tak kozbe 2 egyetemet vegzett el es van egy jo munkahely.Nekem O a peldakepem.Es majd akkor irj legkozelebb ha majd valami ilyesmit tudsz elmondani magadrol.
Veled mar tobbszor vitaztam tobb kerdes kapcsan es azt latom h a te gondolkozasoddal valami nagyon nincs rendbe.Raadasul nagyon szeretsz kotekedni es lenezoen viselkedni es beszelni mindenkivel szemben.
Most is muszaly volt olyat kijelenteni amirol nincs tudomasom es nincs hozza semmi kozod?
"biztos regota otthon vagy mar a babaddal".
8 honapos lesz a kisfiam de ugy tunik mintha csak tegnap szuletett volna minden nap egy csoda vele,latni h milyen szepen fejlodik es hogy naprol napra okosabb.
Es mindezek melle van egy nagyon jo ferjem akivel mindig minden korulmenyek kozott szamithatunk egymasra es meg mindig szerelmsek vagyunk egymasba.
Kulonben pedig sokat olvasok es a tortenelem meg a szep irodalom a mindenem.Tehat igyekszem arra h az otthon toltott evek alatt se laposodjon el a tudasom.
Ezt csak azert irom le mert a fenti mondatod elegge ezt a tenyt sugalja.
Nem ertem,miert gondolod h a tarsadalom elvarja minden notol hogy szuljon?Szerintem ez nem igy van.
Ha nem akarsz szulni akkor nem szulsz,kesz.Es ehez senkinek semmi koze.
Amugy az en anyukamis ugy vegezte el az egyetemeket h kozbe mar gyerekeket nevelt.Es eppen ezert mert neki sem volt lehetosege ra elobb.
Figyelj,ha te tenyleg boldog vagy igy akkor ne foglalkozz senkivel es semmivel.
Akik piszkalnak is majd egy ido utan megunjak.Tudod,minden csoda 3 napig tart:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!