Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretnek azoktol kerdezni...

Szeretnek azoktol kerdezni akik a szülöi agyban altatjak a gyereket: ha a baba köztetek alszik akkor hogy alltok a hazaselettel?

Figyelt kérdés

A kerdesemet nem bunkosagnak szanom es nem akarok provokalni sem. de hogy jobban ertsetek mire gondolok. Pici babaval anyuka egesz nap otthon van, apuka este hazaer vagy delutan, de akkor meg a babaval jatszik vagy csak vele van, aztan fürdetes eves vagy forditva es utana? ti is mentek a babaval aludni, vagy csak lefekteted a nagyagyra es kiparnazva otthagyod? vagy mellette vagy amig elalszik es utana hagyod ott kiparnazva? Vagy nincs több ötletem. Es ha köztetek alszik 2-3 eves koraig hogy eltek hazaseletet? vagy hetvegen delutan amikor alszik? A valaszaitokat elöre is köszönöm.

(ui: nem vitat akarok a hogy altasd a babat kerdes targyköreben!!!)

2010. máj. 27. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
2 hónapos koráig aludt velünk a nagy ágyban, 5 hónapig a szobában, utána vittük át a saját szobájába. De amikor ott volt, sem 24 órában feküdt a nagy ágyban. volt járóka kint. tehát ha ott szettünk volna együtt leni kivittük, vagy mi kerestünk más helyet :) ez szerintem nem olyan bonyolult....azért mert velünk alszik nem kell lemondani az együttlétekről :)
2010. máj. 27. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem este mellettem alszik el, aztán átteszem a kiságyba és amíg alszik addig mi összebújunk. Aztán éjszaka cicizés után már nem teszem vissza a kiságyba.
2010. máj. 27. 14:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Szia! köszi a valaszt. Persze ezt ertem. Es este akkor a babaval együtt mentetek aludni?Vagy hogy?
2010. máj. 27. 14:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Masodiknak is köszi :)
2010. máj. 27. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Átmegyünk a másik szobába és ott huncutkodunk:)))Mikor mind a három alszik és kedvünk is van hozzá:)
2010. máj. 27. 14:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2010. máj. 27. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk nem alszik köztünk, csak hajnalba. De nappal a francia ágyon alszik, pici kora óta. Én simán középre tettem be, és kész. Sosem esett le, pedig már 15 hós.
2010. máj. 27. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Másfél éves, nappal a mi ágyunkban alszik, éjjel pedig kb éjfélkor jön át. Akkor szokott felriadni, és egyből átmegyünk érte, utána együtt alszunk tovább hármasban nyugiban reggelig. De van hogy 2-3-ig alszik, van, hogy már 10-kor felriad. Felriad, de ahogy áttesszük a nagyágyra, egyből továbbalszik mindenféle hókuszpókusz nélkül. Nem esik le a franciaágyról, bent van a sarokban, ő alszik a falnál, simán ott lehet hagyni, nem kell őrizni.

Házasélet vagy a nappaliban vagy a franciaágyon akkor, amikor ő még a saját szobájában van.

2010. máj. 27. 22:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszaitokat :D
2010. máj. 27. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:
68%

mi 11 körül megyünk aludni, mindhárman. amíg én nem fekszem le, a baba se alszik el, max. 20 perc és felébred. ritka az ilyen pillanat, hogy nem bírok aludni és ő alszik nélkülem:)

ha össze akarunk apával bújni akkor több lehetőség van:

1. a babát átcsempészem a kiságyába-ilyenkor többnyire felébredt, ezzel már nem próbálkozunk

2. átballagunk a nappaliba a kanapéra, a fürdőbe stb.

nappal a baba a gyerekszobában alszik egy matracon a földön, ott nem fázik fel és leesni sincs honnan, persze azért körbepárnázom. így tudom használni a hálót, pl. vasalok, elpakolom a ruhákat, port törlök stb.

2010. máj. 28. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!