Rendszertelen házasélettel mennyi idő után mentek orvoshoz ha nem jön a baba?
Figyelt kérdés
Rendszeressel ok hogy 1 év, de rendszertelennel? havi 1-3 alkalomról van szó... kb középtájon de semmi pontosabb2011. máj. 23. 11:11
1/6 anonim válasza:
Nem orvoshoz mennék,hanem sűríteném. 10-18 nap között 2-3 naponta együtt "kellene"! Ha nem vagytok eleget együtt ő sem fog tudni mit mondani! Meg kellene próbálni, aztán ha pár hónap alatt sem jön össze, akkor felkeresni az orvost!
2/6 anonim válasza:
Egyetértek. Még úgy is marha nehéz elkapni a megfelelő pillanatot, ha rendszeresen a 8. és 20. nap között 2-3 naponta együttlét van. Nálatok meg ilyen "gyakorisággal" igen kevés az esélye, de csodák azért léteznek. Gyakrabb együttlét hamarabb meghozza a kívánt eredményt:)
3/6 anonim válasza:
Dehogy kevés! Ha termékeny vagy hamar sikerül. A tesómék még csak tervezték a babát. Egyszer voltak együtt , akkor is a tesóm felül volt és mégis 3 éves már a kereszt fiam. Én meg ugyanennyi ideje próbálkozom, rendszeres szex melett és mégsem vagyok babás. A spontán dolgok mindig jobbak mint az eröltetettek. Meglátod sikerül neked is, ha minden rendben van veletek! Egyébként a sperma napokig bírja ha jó hejen vannak!
4/6 anonim válasza:
Mi is csak 1x voltunk együtt abban a bizonyos hónapban és ráadásul nem is középidôben és sikerült a teherbeesés.
Én 1 évet mondanék neked így is!
5/6 A kérdező kommentje:
már jó 1,5 éve próbálkozunk. Volt ovu tesztes időszak, 2 naponta szex időszak, most ott tartunk hogy amikor jól esik és egyáltalán eszünkbe jut.
a görcsös ráfigyelés eddig nem jött be...
ja és 1 éve volt hormon vizsgálatom az ok volt
2011. máj. 24. 13:21
6/6 anonim válasza:
A rágörcsöléssel nem fog összejönni. Majd meglátod, ha tényleg az élvezet miatt fogjátok csinálni, össze fog jönni! Szurkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!