Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mondta már neked a gyereked,...

Mondta már neked a gyereked, hogy nem szeretlek? Hogyan reagáltad le?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 14:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok anyuka de a kis öcsém mondta ezt már. Holnap meg imádott. Tudod én is voltam ilyen helyzetbe, és csak azért mondják ezt mert nagyon mérgesek.
2013. júl. 16. 14:15
 2/16 anonim ***** válasza:
Nemrég, 3,5 évesen mondta először, mert valamire azt mondtam neki, hogy nem szabad, ne csinálja. Először nagyon rosszul esett, és mondtam neki, hogy ne mondjon ilyet nekem, mert akkor nagyon szomorú vagyok. Szerencsére nem minden duzzogásnál ezt vágja hozzám, de ha néha mondja is, tudom, hogy nem úgy gondolja, és így elengedem a fülem mellett. Inkább elterelem a figyelmét, és megölelgetem, vagy megcsikizem, felvidítom valamivel, hogy ne duzzogjon sokáig.
2013. júl. 16. 14:22
 3/16 anonim ***** válasza:
Általában mosolyogtam és megsimogattam a fejét mikor egy kisgyerek ezt mondta,ismerős kisgyerek vagy az öcsém,kisfiam ezt ugye azért mondja mert duzzog és nagyon cuki amikor duzzognak
2013. júl. 16. 14:42
 4/16 anonim ***** válasza:
Volt már párszor, hogy mondta, de akkor megkérdeztem, hogy kit szeret és senkit sem szeretett és mindig mondtam neki, hogy én viszont nagyon szeretem.
2013. júl. 16. 14:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem is mondja a 3,5 évesem, amikor megtiltok neki valamit és duzzog. Ilyenkor "legörbül a szám", meglátja, szalad oda, hogy "jajj anya, csak vicceltem" és megölelget:) Ezzel el is van felejtve az ok amiért duzzogott:)
2013. júl. 16. 15:07
 6/16 anonim ***** válasza:

persze,hogy mondta a 2,5 évesem:(( ,mit ne mondja mellbe ütött de rendesen,viszont legbelül tudtam nem mondta komolyan csak mérgében mondta,mert éppen sürgettem,hogy szedje össze a játékait készülődnünk kell indultunk bevásásrolni.

Viszont tudom,hogy mindennél fontosabb vagyok számára,mindig engem keres és bújik mint egy kis macska:)

2013. júl. 16. 15:15
 7/16 anonim ***** válasza:
A hétvégén a boltban a kasszánál egy kisfiú mondta az anyukájának, hogy megöllek, ha nem veszed meg. Egy enyhe szájrapacsi volt a válasz... Jó érzés lehetett anyukának...
2013. júl. 16. 15:20
 8/16 anonim ***** válasza:

még soha nem mondta,akkor sem,ha haragudott

én sem mondok neki ilyet még akkor sem,ha nagyon kihoz a sodromból

2013. júl. 16. 16:06
 9/16 anonim ***** válasza:

Mondta. Összevesztünk és nagyon mérges volt rám. Ezt én tudtam, így csináltam problémát belőle. Amikor lehiggadt, magától bocsánatot kért miatta.

Egyébként, amikor leszidjuk őket, vagy büntetést kapnak, ők úgy érzik, hogy nem szeretjük őket. Ezért mondják mérgükben.

2013. júl. 16. 16:15
 10/16 anonim ***** válasza:
kimaradt egy "nem". Szóval NEM csináltam problémát belőle:)
2013. júl. 16. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!