Szerintetek ha egy 3 éves gyerek azt mondja hogy nagyon szeretlek anyukám akkor azt valóban tudja hogy mit jelent? Örülhetek?
Az en 2 eves kislanyom is mondja, szerintem azert is, mert azt latja, hogy ez a termeszetes, latja, hogy anya es apa szeretik egymast, kimutatjak egymasnak, es neki is, hogy szeretik. En is elmondom neki akar tobbszor is egy nap, hogy szeretem, es mindig visszakerdezem, hogy o is szeret e engem. Olyan 20 honapos koraban mondta ki eloszor ugy, hogy "szeek", aztan most mar egesz szepen kimondja. Sokszor o jon oda es mondja, hogy szeretem anyukat:D Olyankor en is mondom es megkerdem, hogy aput is zereti e:D De mar nagyon koran kimutatta, hogy szeret. 15 honapos koraban mar elofordult, hogy csak ugy odarohant hozzam es megolelt, de ugy szoritott, hogy beleremegett:D
Nagyon koran ki tudjak mutatni, hogy szeretnek minket, es mikor magatol csinaljak, az annyira jol esik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!