Ha sűrűn vágjuk a gyerek haját, attól valóban erősödik?
Annyiban jót tesz a hajnak, hogy amikor vágják, levágják az esetleges károsodott részeket, hosszabbra tud nőni.
Ha meg törik, akkor megakadályozza a hajszál továbbtörését (nem nyílik szét tovább a haj)
Épp nemrég szólt be az egyik babonás ismerősöm, hogy jó lenne, ha kopaszra nyírnám a lányom haját, hogy szép dús legyen majd neki. :)
Kislányom 9,5 hónapos és nem tervezem, hogy megfosztom a hajától, főleg nem egy ilyen tévhit miatt.
Köszi a válaszokat, én is így gondolom, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni :)
egyébként anyósom erőlteti, hogy vágjam le a lányunk haját (ami hátul mellesleg göndör), hogy erősödjön.
Én meg nem szívesen macerálom, inkább a hajcsat :)
Ez nem igaz, fodrász mondta. :D
(Bár nekem kiskoromban folyton picire vágták a hajam mondván nekem úgyis mindegy és most olyan mikrofonfej feeling... XD Szóval ha "igaz" is a dolog, kérlek ne, halál ezzel a frizuval folyton foglalkozni. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!