Szerintetek igaz, hogy a sírástól erősödik a gyerek tüdeje, vagy csak mende-monda?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 21:44
3/11 anonim válasza:
baromság!! lusta szülők találták ki saját maguk nyugtatására
5/11 anonim válasza:
A tüdőt a rekeszizom mozgatja, ami SIMAIZOM! Nem lehet ilyen módon erősíteni, megterhelés hatására a harántcsíkolt izmok erősödnek.
Tehát ez bizony marhaság.
6/11 anonim válasza:
Nem az izom, hanem a tüdő kapacitása nő meg....
7/11 anonim válasza:
Szerintem hülyeség. Az én babámat ha kicsit tovább hagytam sirni majdnem el lilult mert nem vett levegőt, az okosok azt tanácsolták hogy hadjam mert ugyis vesz majd. Hát köszönöm.
8/11 anonim válasza:
Védőnő szerint is baromság, olyan ósdi hülyeség, mint "ha ég a gyomrod, nagy hajú babád lesz."Nekem égett rendesen majdnem végig, aztán kopasz babám lett.Na?!
10/11 xStefix válasza:
Én nem a gyerekem vitálkapacitásán aggódnék, hanem inkább a kis lelkén, a belém vetett bizalmának a megingásán...
Szvsz, ha igaz is, akkor annyit kellene "síratni" a babákat, hogy valami eredménye legyen a dolognak, ami már több is lenne, mint kínzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!