Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5-2 éves gyermeked milyen...

1,5-2 éves gyermeked milyen evő? Mennyire válogatós? Mennyit eszik kb?

Figyelt kérdés
1,5 éves lányomnál már szinte ott tartok hogy kb. 2 féle ételt hajlandó megenni. Már nem tudom mit csináljak. Húst nem eszi meg egyáltalán, kenyeret is csak néha. Tejet nem issza meg. RÉgen jó evő volt, de most már lassanként nem hajlandó semmit megenni :-( Nálatok mi a helyzet?

2013. júl. 8. 09:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja és mivel a tejet sem issza meg nem tudom mit fogok majd adni neki reggel-este, amikor már nem fog szopizni, hogy meglegyen a napi tejmennyiség. Cukros löttyöket nem szeretnék.
2013. júl. 8. 12:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor add neki ezeket, az jó ha szereti a joghurtot az hogy nem eszik húst nem a világvége. Késöbb ez mé változhat de nem egy ygerek van aki pár évesen önszántából lesz vegetériánus, nem egy ilyet ismerek, van aki 4 éves kora óta nem eszi meg (elötte sem nagyon) ismerek olyat aki 7 éves korától. Ezeknél a családoknál a család többi tagja mind eszik húst szóval nem környezeti hatás, egyszerűen nem szeretik. AZért amiket elsoroltál nem oylan kevés, van olyan gyerek aki szószerint csak 1-2 féflét eszik meg. Én pl csak a sütőtököt ettem jó 2 hónapig, semmi mást nem votlam hajlandó másfél évesen kb 5éves koromig szenvedés volt az evés, etetés. A leirásod szerint neki inkább az állaggal van a gond nem magával az étellel. Ez a jobbik szerintem.
2013. júl. 8. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!