Másnak is ilyen válogatós a gyereke?
Figyelt kérdés
1 éves múlt a lányom és a tápszeren meg a főzeléken kívül nem eszik meg semmit. szerette a joghurtot(akármilyen félét), a gyümölcsöt, a kenyeret-kiflit-zsömlét sosem se pékárut, helyette abonettet evett de már azt sem, darakását sem. adjatok tanácsot mit adhatnék még neki? el vagyok keseredve hogy 1 éves még inkább visszafejlődünk evés szempontjából...2013. máj. 13. 09:48
1/4 anonim válasza:
A fiam is ilyen. Amikor elkezdtük az evést evett mindent, felvágottat, sajtot, kenyeret, kiflit, gyümit, joghurtot, mindent. Most meg nagyon válogat. Gyümit szinte alig tudok belediktálni, felvágott, sajt nulla. Én is kivagyok. Nem tudom, hogy vegyem rá a változatos étrendre és nem értem mi váltotta ki ezt a fene nagy válogatást, amikor eddig mindent evett. Ő 14 hós.
2/4 anonim válasza:
igen, eleinte annyira szeretett mindent, aztán most meg már a kedvenceit se eszi. Hiába adtam vitamint, bármit, csak játszma lett a kajából. Most ha nem eszik, nem eszik, majd éhes lesz legközelebbi étkezéskor.
3/4 anonim válasza:
Adj neki pene tésztát az elég nagy tészta megtudja fogni, rakd a tálcájára az etető széknek, hidd eltetszeni fog neki hogy egyedűl eszik. Később erre tehetsz szószokat (saját készitésüt) vagy répát főzz nagyobb darabra és ugy rakd ki neki... itt most szerintem elkezdődik az egyedűl evés öröme:D
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! kedves utolsó neked különösképp, meg fogom próbálni, remélem bejön!
2013. máj. 13. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!