Nagyon válogat! Mit csináljak, tényleg éheztessem ki?!
Szerintem úgyis megunja előbb-utóbb ezt a pár kaját, és majd visszajön az étvágya. Az én lányomnak is folyton van ilyen korszaka, hol csak ez kell, hol csak az. Ilyenkor sűrűn változik az ízlésük. A béres csepp sem használt nálunk, bár én nem konkrétan erre adtam, hanem immunerősítőnek, de az étkezésében nem történt változás.
Ne éheztesd ki, nem lesz semmi baja ezektől az ételektől. A sült krumplit leszámítva nem tudom mi a bajod, mert ezek jó ételek.
Én sem éheztetném ki, és nem is tettem. Nálunk is volt sláger egy időben, hogy csak szalonnát és tepertőt volt hajlandó megenni (kb. másfél hétig). Vagy volt, mikor csak paprikás krumplit főztem 1 hétig, és abból is csak úgy volt hajlandó enni, hogy tele volt virslivel. Vagy gyümölcslevest evett reggel-délben-este.
Most épp husit tésztával enne minden nap (csirkepöri szarvacskával).
Vannak ilyen időszakok, de semmi baja nem lesz tőle. Kínálgasd folyamatosan mással is, de ha nem eszi, hát nem eszi. Ti egyetek előtte jóízűen mást is, hátha megkívánja tőletek, és rájön, hogy az nem is rossz.
Az én kisfiam 2 éves. Semmi mást nem hajlandó enni, csak sültkrumplit, virslit, rántott húst és gyümölcsöt 2 pofára.
Ja és paradicsomot nyersen. Meg kakaót, túró rudit.
Ha egy hónapban egyszer véletlenül eszik a csirkepaprikásból nagyon megdícsérem.
Úgy vagyok vele, egyen amit akar, majd megunja. Nem erőszakolom belé, próbáltam, de nem megy.
A védőnő mindig mondja, hogy nem egészséges a sok zsíros, olajos sült dolog. De nem tudok mit csinálni, legalább ezt eszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!