Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem eszik úgy mint eddig! Mit...

Nem eszik úgy mint eddig! Mit tegyek? SOS!

Figyelt kérdés

A ksifiam 15 hónapos múlt.Eddig nem volt gond az evéssel,minden nap más-más főzeléket kapott,én készítettem,mindíg megette.Gyümölcsöt is pépesen.

Plusz csipegetett a miénkből is.

Reggel nem kell neki a tejpép,gondolom meguta,de nem kell a gyümölcs sem,sem a kenyér amit megkenek krémsajttal,és teszek rá hol sonkát hol párizsit,mert ezeket ette eddig meg csak,más szalámi nem kellett neki,ledobta róla.Összevágtam kis katonákra...a feltétet leette,a többit nem.Ma már azt sem.

Nem kellett sem a májkrémes sem az akásmézes vajas kenyér sem.Még a lekváros csak csak,de nem akarok azt adni állandóan...

A főzeléket már egyáltalán nem eszi meg,elfordítja a fejét.

Csináltam neki sonkás brokkolis tejszínes szószt tésztával,azt ette,de legközelebb már azt sem.

Levest még csak csak,abból is a zöldséget,de nem sokat,vagy kis rizst pörkölttel,de nagyon keveset.

Mit csináljak?

Ha meglátja a kanalát,tányérját,már menekül,a mi tányérunkból nagy kanállal akarja csak elfogadnbi,amikor elfogadja...

Mi lehet a baj?Miért változott meg az evése ennyire?

Segítsetek!Tapasztalt anyukák,mert első gyerek,és mostmár kifogytam az ötletekből!

Ja,anyatej még van,éjjel sokat cicizik meg napközben is kétszer.De tudom ez nem elég!!!

2012. febr. 6. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Pillanatnyilag el van telve mindennel. Nem igényel annyi ételt, mint máskor. Hidd el, hogy ő jobban tudja, hogy neki mi a jó, mint te. Hagyd, ne erőltesd. Hagyd megéhezni, mert így csak az étvágyát rontod el. Semmi baja nem lesz, még akkor sem, ha egy teljes napig semmit sem eszik. Nem kell túl reagálni. Minden rendben van a gyerekkel.
2012. febr. 6. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne izgulj, az én fiam is 15 hónapos és pontosan ugyanezt csinálja. Ő már csak reggel és este kap cicit, de mivel nagyon keveset evett nap közben megpróbált éjjel visszaszokni a cicire, 2 napig adtam neki éjjel. Aztán nem. Most valamivel többet eszik napközben. Úgy látszik ez valamiféle életkori sajátosság. :))) 3 napja, aranygaluskát eszik pudinggal.
2012. febr. 6. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy életkori sajátosság!

Nincs ezzel semmi baj. Nálunk ezer meg egy cirkusz volt az evés körül.

Szerintem volt olyan hetünk ilyen korban. amit megúsztunk 1 szelet kenyérrel meg 3 szelet sonkával...

2012. febr. 6. 23:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,Mind nagyon aranyosak vagytok,megnyugodtam,de tuti hogy pár évet öregedtem az utóbbi néhány napban:))
2012. febr. 7. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!