3 és fél éves kisfiam nagyon válogat a ruháit illetően. Másnál is vannak ilyen gondok? Hogy oldottátok meg?
Figyelt kérdés
A ruhatára nagy részét nem hajlandó felvenni, az új ruhákat sem. Sőt ma reggel az általa választott pólót sem akarta..2009. ápr. 2. 11:46
1/3 anonim válasza:
Nekem ilyen a kisebbik lányom. A nagy bármit felvesz, amit kirakok neki reggel, pedig már iskolás. A kicsi minden reggel megszabja, mit nem vesz fel, milyen legyen a haja, stb. Ha nem azt a ruhát kapja, akkor sír, durcás lesz, nagyon nehezen tudom neki megmagyarázni, hogy vannak az ovis és vannak az itthoni ruhák. Általában vannak ruhái, amit soha nem venne fel, még itthon sem. Pl. a fiús színeket sem szereti, inkább lila, rózsaszín. Én úgy csinálom, hogy mindenből kettőt teszek ki, és csak abból a kettőből választhat, így elkerülöm, hogy ő matasson a ruhái között, mert ez is sokszor előfordult, hogy kiszedett mindent. Már egy ideje erről leszokott, bár pár hónapig gyerekzárat tettem a szekrényre.
2/3 anonim válasza:
Hú azt hittem csak az én fiam ilyen! Fiú létére állandóan variál!:) Nekem is 3,5 éves és az új ruhákat nekem sem akarja felvenni! Mi este kiválasztjuk, hogy reggel mit vesz fel! Ott áll fölöttem és reklamál, ha valami nem tetszik neki! Cipőt egyáltalán nem tudok vele venni, 3-4-szer visszamegyünk a boltba mire hajlandó felpróbálni! Mostanában , ha nem akarja felvenni az új cuccot, azt szoktam mondani neki, hogy a többi piszkos vagy kicsi már rá! Néha bejön de nem mindig!Vagy, hogy az oviban hogy meg fogják dicsérni , hogy milyen szupi ruhát kapott!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is azt szoktam mondani, hogy piszkos a többi, de nem mindig jön be... Remélem majd kinövi :-)
2009. ápr. 2. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!