Amikor a csőrös itatóról áttértetek a pohárból ivásra, hogy oldottátok meg az éjszakai ivást?
Kislányomat szeretném leszoktatni a csőrös ittatójáról.
Tud inni pohárból, tökéletesen, de nem akar.
Van egy csőrös Avent itatója, ha bánatos, vagy nagyon szomjas akkr rögtön azt kéri meg a maciját.
Ez afféle vigasztaló eszközzé is vált nála.
Egyetlen haszna, hoyg éjjel praktikus,mert ha kér inni csak odaadom, és már ihat is, aztán visszaalszik.
Elég sokszor kér éjjelente inni, és nem tudom mi lesz ha azt mondom nincsen többet itató....
Igen, ez lenne a cél nekünk is.
De hogyan szoktassm le róla? Mert ha én éjjel beviszem neki a vizet pohárban, akkor tuti üvölteni kezd. Sőt,sokszor még nappal is ha épp nem pohárból akar inni.
Ne haragudj, hogy idepofátlankodok, de engem is érdekel a téma. Kisfiam már rég nem iszik csőrösből, viszont éjjel cumisüvegből... és az Istenért sem engedi el:(
Ha bemennék egy pohár vízzel, nálunk is jelenet lenne. :(
"Van egy csőrös Avent itatója, ha bánatos, vagy nagyon szomjas akkr rögtön azt kéri meg a maciját.
Ez afféle vigasztaló eszközzé is vált nála."
Dettó mint az én lányom, csak nekünk Nüby-s.
Felőlem bárki bármit mondhat, nem érdekel, hogy éjjel miből iszik a lányom.
Nappal iszik pohárból, néha még kulacsból vagy a Kubu Wateres flakonból, de ha ő éjjel abból akar, amiből szeret, akkor igyon abból.
Nekem sokkal fontosabb, hogy nyugodtan aludjon, még ha iszik és éjjel.
Nem fogok szenvedni, hogy mást erőltessek rá.
Én is szoktam pár kortyot.
Előbb utóbb úgyis leszokik az itatóról, szerintem lehet az éjjeli ivászatról is.
Ha neki kell, igyon.
Én is így gondoltam eddig,de az a helyzet, hogy elég rosszul viseljük már az éjjeli 2-4x-i ivást - mert felkel és szól.
A másik,hogy sajna nappal is sokszor kéri a csőröst, és olyankor hiába adom pohárból neki.
Egyébként semmi gond a lányommal rendes jól nevelt, és szófogadó, és én is nagyon következetes vagyok, de sajnos ezzel az ivás-dologgal nem jutok dűlőre.
Így utólag leszoktatni elég nehéz, főképp,hoyg sokszor ez vigasztalja is...
Köszi az eddigi válaszokat, várok még. :-)
Vizet iszik, néha nagyritkán teát. Cukor nélkül. Nem adok a gyereknek cukros löttyöket egyáltalán. Ha van is ithon olyan, akkor az egy kuriózum, ha megkóstolhatja, de nem iszik ilyesmit.
Nem a benne lévő dolog vígasztalja, hanem maga a csőrös itató. Úgy hordozgatja magával akkor is amikor nem iszok, ha éppen rossz a kedve, mint a maciját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!