Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A menyem teljesen ellenem...

A menyem teljesen ellenem neveli a 1,5 éves unokámat. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 14:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:

Volt amikor csak annyira sem adta ide, hogy a férjem közös fotót készítsen rólunk, mondván, hogy nem akarja hogy éjszaka azért sírjon fel, mert kiadta a kezéből. Ez azért már beteges!

A fiamat is sikerült már ellenem fordítania, teljesen megváltozott mióta megnősült! Sajnos nem áll ki mellettem, mint ahogy az anyja mellett kellene!

2013. júl. 7. 15:53
 22/61 anonim ***** válasza:
100%
A másik oldalról már én is hallottam ezt az érvet, "a másik mamához bezzeg mennyit mennek". Ez nem a szeretetről szól, de azt nem kell feltétlenül várni, hogy egy lánynak ugyanazt jelenti a saját édesanyja és az anyósa.
2013. júl. 7. 15:56
 23/61 anonim ***** válasza:
86%

Te nem tudtad elengedni a fiadat.

Minden problémának ez a gyökere.

2013. júl. 7. 15:58
 24/61 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős korában nem adta a kezedbe a gyereket ? Mert a közelmúltban, akkor azt mondom kicsit furcsa...

A fiad nem áll ki melletted, úgy ahogy az anyja mellett kellene ????

Milyen gondolkodás az, hogy csak azért álljon ki melletted vki,mert te vagy az anyja ? Felnőtt fiad van, akinek vannak saját gondolatai , saját értékrendje... ha az nem egyezik a tiéddel,akkor miért neked adjon igazat???

2013. júl. 7. 16:07
 25/61 anonim ***** válasza:
67%
szállj ki a fiad életéből sürgősen, mert még a végén a házasságukat is tönkreteszed.
2013. júl. 7. 17:20
 26/61 anonim ***** válasza:
31%
Sajnálom hogy ilyen a kapcsolatod a menyeddel,nem szeretnék véleményt alkotni mert túl kevés az infó,nem ismerem a másik fél véleményét.Az lenne a jó ha leülnétek ezt megbeszélni.Ezzel az ellenséges viszonnyal pont a gyereknek ártotok a legtöbbet.Igaza van az előttem szólóknak,próbáld megérteni hogy ők külön család,Te semmit nem tehetsz.Én is egy meny vagyok,csodálatos anyósom volt,nagyon jól megvoltunk,sajnos nagyon korán elhunyt,62 éves volt.A sógornőmnek már nincs ilyen jó véleménye róla,megtartották a tiszteletteljes viszonyt,de nem voltak olyan jóban mint mi.A sógornőm is csinált hasonlókat mint a menyed.Rácsukta az ajtót a babára,nem lehetett bemenni megnézni.Míg terhes volt elmondta hogy fog főzicskézni a gyereknek,az anyósom termelte neki a bio élelmiszert.Helyette bébiétellel etette.Pénzük meg nem volt egy kiló lisztre sem.Az anyósom ezeket a dolgokat rázúdította legtöbbször a sógoromra,és szegény mikor otthon elmondta hallgathatta a sógornőm észérveit anyósom ellen.A fiadnak Te is lehet hogy panaszkodsz a menyedre?Nem ellened fordult csak elege van?A sógornőm sokmindent nem csinált helyesen,de nem volt mit tenni,anyósom aztán belátta.Elkeseredve nézte ahogy a fia szinte halálra dolgozza magát,míg a felesége otthon ült a gyerek születése után 10 évig.Tudnék mesélni hidd el.Pedig az én anyósom tényleg akkor szólt amikor igaza is volt.Engem soha nem oktatott ki,vagy ilyesmi.Nekik se sértően mondta.A végén a sógorom azt mondta ne szóljon vagy nem jönnek többet.Így se jártak sűrűn,a gyerek se nyaralhatott a mamánál,sajnos most meg már nincs kinél.Amit nagyon sajnálok.Legyél Te az okosabb,rendezd ezt a viszonyt,lehet hogy fájdalmas lesz,de jobb lesz.
2013. júl. 7. 20:10
 27/61 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudod elengedni a felnőtt családos ember fiadat, de a menyedtől elvárod hogy ő fentartások nélkül elengedje a saját kicsi gyerekét. Hogy van ez? Ne szólj az életükbe hagyd őket békén, mert csak azt éred el hogy még ennyit se mennek. Vagy az jobb lenne. A fiadnak pedig már nem melletted a felesége mellett kell kiállnia azért egy család.
2013. júl. 7. 21:21
 28/61 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a segítő szándékot!

Többet segítettetek, mint gondolnátok!

2013. júl. 8. 09:45
 29/61 anonim ***** válasza:
100%
Probáld meg kedves barátságos lenni a mennyesel ,fiadal lenni és akor idövel a gyerek is szeretni fog mert másfél évest nem lehet elened nevelni de viszont egyböl megérzi a gyerek ha bántják az anyukáját ,és nem akar majd veled lenni .
2013. júl. 8. 11:46
 30/61 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem csodálkozom hogy inkább a kutya mint a nagymama, "kedves" ember lehetsz.

Nagycsád' nem akar mászkálni ,pedig egy 1,5 éves után eleget kell !

Én kézbe adtam pici korától,tehát biztos megvan az oka.

2013. júl. 9. 23:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!