Miért háborodtak fel azon az óvodában, hogy a legnagyobb 6 éves gyermekem nyáron is járni fog oviba, amellett, hogy van egy majdnem 3 éves és egy héten belül szülni fogok?
A középső is rövidesen ,ha vége az óvodai leállásnak ha betöltötte a 3 évet elkezdi az ovit majd .
Miért kellene nekem ezért kényelmetelenűl éreznem ,attól ,hogy én itthon vagyok szerintem nyugodtan járhat nyáron is óvodába .
hát passz
nekem nem jártak nyáron oviba
de volt akinek igen pedig otthon volt a 2évessel nála spec én sem értettem miért megy ha nem muszáj.....
esetleg csak félnapra vidd be hátha akkor nem fújjognak rád vagy nem minden nap
de ha szülsz akkor hogyan fogod bevinni a nagyot az oviba?
spec akkor nem jobb ha otthon van és leköti (játszanak együtt) a középsőt ?
nekem ez bevált anno -- sokkal több időm volt a legkisebbre mert a középső nem nyaggatott állandóan h játsszak vele
Talán azért akadtak ki, mert te otthon vagy, és nemhogy kihasználnád az utolsó időket, hogy a 2 naggyal foglalkozz, amíg meg nem születik a kicsi, aki majd minden idődet leköti, te bedugot a nagyot oviba, hogy neked könnyebb legyen. Furcsa! Így minek 3. gyerek, ha meglévő 2 is sok?!
Nekem 3 gyerekem van (6, 4 és 1,5 évesek), nincs semmi segítségem (férjem 8-7-ig dolgozik, nagyszülők 250 km-re laknak tőlünk), de soha nem vittem a gyerekeket nyáron oviba.
hát nem tudom mennyire vannak ott barátai de nálunk összevont csoport van nyáron azt spec a gyerekeim nem szerették mert olyan óvónő volt akkor velük akit utáltak
a saját csoportból max 2-3 gyerek volt, nem feltétlen a játszó pajtások !
de ha a kérdezőnek jobb ha a nagy oviban van akkor vigye
bár még mindig tartom h kérdés mit csinál majd ha meglesz a legkisebb ?
Mert a pedagógusok is csa nyáron tudják kivenni a szabadságukat, illetve akkor végzik a nagytakarításokat,pl szőnyegtisztitás,így összevont csoportok vannak,kevesebb pedagógussal.
Ezért aki megteheti,hogy otthon legyen a gyerkőccel,mert úgyis otthon van, és ehelyett beadja azóvodába,ahol valószínűleg nem a saját óvónő,nem a barátok,és nem a megszokott környezet lesz a gyerek körül, annak át kellene gondolnia,mi a jobb a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!