Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Egy gyermek éjszakai...

Anyukák! Egy gyermek éjszakai alvásánál bezavarhat az, hogy most tanult meg járni?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de egyenlőre nem tudok másra gondolni...

Létezhet ilyen?

2013. jún. 3. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Bizony, nagyon is.
2013. jún. 3. 19:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Abszolút létezik. Pár nap (szerencsétlenebb esetben 1-2 hét) alatt túl lesztek rajta.
2013. jún. 3. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
hát persze!!
2013. jún. 3. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
A lanyomnal minden fizikai ugras "bezavar".
2013. jún. 3. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
az én fiamnál is ez volt.bár a járás már annyira nem,inkább a felállás volt nálunk nagyon gáz,egész éjjel állni akart,én még ilyet nem láttam.nem tudtam vízszintesbe tenni,mert azonnal felugrott és állt,volt,hogy csukott szemmel,remegő lábbal,annyira sajnáltam.nálunk az elég sokáig,hetikig eltartott.a menés már csak rövidebb időszak volt.
2013. jún. 3. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Kislányom már 5 éves és mái napig ha ,,új dolog" történik vele rosszul alszik.!!Persze hatással van rá.
2013. jún. 16. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen! Simán!!
2013. jún. 17. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen!

Minden mozgásfejlődés járhat alvászavarral.

Később minden fejlődés járhat alvászavarral, pl. amikor megtanul beszélni.

2013. jún. 17. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!