3 évessel Balaton parti sátrazás, vagy bungalló, faház? Konkrét kempinget írnátok, ahová szoktatok járni, vagy már jártatok, és jó volt kisgyerekkel?
Idén már nagyon szeretnék elmenni pár napra, de nem tudom hogy a kicsit rakoncátlan majdnem 3 éves kislányommal ez mennyire lenne élvezetes, írnátok a tapasztalataitokat?
Olyan helyre szeretnék menni, ahol nem néznek ki, ha a gyerek néha visít egyet, vagy hancúrozunk, és közben nevetgél...gondolom egy kempingben a fiatalok buliznak, a gyerekek is jobban lazán lehetnek, mert ott ez megszokott dolog, azért gondoltam...
köszi
Ekkora gyerekkel olyan ház jó, ahol benn van a fürdőszoba és esetleg pici konyha.
Nézz körül a Balatontourist honlapján.
Nem fog kinézni senki sehonnan.
Mi tavaly Balatonföldváron voltunk kempingben, itt:
Van lakókocsi, de lehet sátrazni is. Igaz akkor még csak várandós voltam, de jó volt.
A másik balatoni kemping, amit szeretek (és a Balaton környékének szerintem legjobb kempingje), az Badacsonylábdihegyen az Eldorado Camping:
Egyébként én simán mennék a gyerekkel, mi július elején a 9 hónapossal fogunk a Magyar Szigeten sátrazni, de lehet, hogy elmegyünk pár napra Balatonföldvárra is (valószínűleg szintén sátorral). :)
Én ezt tegnap találtam,nagyon jó lenne elmenni,de gyorsan kell gondolkozni,mert holnap le jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!