Normális, hogy majdnem 2 évesen ennyire félénk?
Játszótéren láttam, hogy egy kisgyerek nagyon félénk.Csak nézi a gyerekeket.A homokozóban odament hozzá egy másik gyerek, erre ő szinte szó szerint ment sírva az anyja szoknyájához.Hallottam hogy anyuka aggódik is, mert Szeptembertől megy bölcsibe, mert neki vissza kell menni dolgozni.
Kinek a hibája hogy ilyen a gyerek?Vagy csak egyszerűen ilyen és kész?Mi lesz így a bölcsibe vele?Ott sokkal több gyerek van nem?Vagy az ilyen kicsikre külön odafigyelnek?
A kérdésem tulajdonképpen csak elméleti, az anyukával nincs szorosabb kapcsolatom, csak ezen akkor is megütköztem.Nekem lassan 3 éves a fiam, de sosem volt ilyen, játszótéren szinte azonnal megy barátkozni, amint ott vagyunk én szinte megszűnök létezni, csak ha szomjas vagy rágcsa kell akkor kellek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!