Ha a kisfiam most ősszel tölti be a három évet de majd csak majdnem 4 évesen, jövő szeptemberében keydi az ovit mert én otthon tudok vele maradni addíg, akkor az nem túl sok kiesés neki?
Nem! Lányom ugyanígy volt, be sem tudtam szoktatni, üvöltött, nem evett, nem ivott, nem volt érett rá. Kivettem. Tavasszal másfél évesen ő mondta hogy menne, mondtam neki, hogy ok, de akkor már innentől mennie kell. Ment is, volt kis sírás, de már evett, és nap közben jól elvolt, délig volt csak. Most nyár végén mondtam neki, hogy milyen jó lesz, ha ott is alszik az oviban. Teljesen belelkesült, azóta ott aludta, két nap sírdogált az elején, azóta vigyorogva megy be, és busszal akar hazajönni (szomszéd faluban van az ovi, hozzák a gyerekeket aki akarja, csak nagy busz, és ez hozza a nagy általános iskolásokat is, ezért kicsit még óckodom tőle, de már készül az igazolványa, úgyhogy kipróbáljuk.
Szóval most érett meg rá, eddig nem hiányzott neki a közösség, óvónő a végzettségem, meg hát mint anya is szerintem nyújtottam neki eleget, és itt van a két testvére (2 évesek), társaság is volt/van. Most már látom rajta hogy kellenek a társak, kb 2 hónapja vettem észre, ezt te is látod a sajátodon szerintem, ha figyeled. Van aki előbb, van aki később érik meg erre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!