Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Gáz", ha a kicsi még majdnem...

"Gáz", ha a kicsi még majdnem 3 évesen is kiságyban alszik?

Figyelt kérdés
A kislányom ott szeret aludni, a gyerekágyra nem hajlandó átszokni, és sajnálom is annyira szívszaggatóan kéri a kiságyat. Ki van az oldalán véve pár rács, ott mászik be és ki.
2010. júl. 30. 13:14
 1/5 anonim válasza:
Nemgáz:) Ha neki ott esik jól az alvás:D
2010. júl. 30. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne???Semmi hátránya nem származik belőle. Majd ha megunja úgyis átszokik. Nem kell mindent a "nagykönyv" szerint csinálni.
2010. júl. 30. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem fura, de az én fiam 2 és fél évesen a bölcsiben mesélte, hogy rácsosban alszik, és megjegyzést tettek nekem emiatt, kicsit cikis volt. Aztán kapott egy nagyágyat, a kicsit eltűntettük, 'ez az új ágyad', meggyőztük, hogy milyen nagy fiú ezzel már. Szerintem akkor tudjátok leszoktatni, ha az teljesen eltűnik, amíg az ott van, nem fog leszokni róla. Ja, és a fiam most 4 éves és még mindig leesik az ágyról :-((((( Szerintem korábban ki kellett volna vennem a rácsosból :-((((
2010. júl. 30. 13:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Öcsém 3és fél éves, és még kiságyazik. Szerintem egyeltalán nem gond. Nekem 2 éves a fiam, de annyira aktívan alszik el (egyedül alszik már, és kell neki néha 10-15 perc, mire behelyezkedik), hogy kétlem, hogy 3 évesen gyerekágyba tudnánk majd tenni :)))
2010. júl. 30. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Gáááz?Semiképp sem.Az ismerősünk gyereke 3 és fél éves,és még mindig egy masszív kiságyban alszik.
2010. júl. 31. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!