Hogyan reagálnád le, ha rábízod valakire majdnem egy teljes napra a 10-12hónapos igen mozgékony gyerekedet, és az egész nap a kiságyban tartaná?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 12:16
1/8 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ. Kire bíztam rá, mennyire képes ő egy mozgékony gyerekkel elbírni (mert én az anyja vagyok, nekem mégiscsak más kezelni őt), megbeszéltem-e vele, hogy hogyan viselje gondját, ilyesmik.
Azért óriási problémát nem csinálnék belőle, örülnék, hogy volt kire bíznom, míg elintéztem az ügyeimet. Hisz ahogy írtad, egy teljes napról sincs szó.
2/8 A kérdező kommentje:
Anyósomról van szó. Én elkezdtem járni dolgozni 2hónapja,ő magától felajánlotta hogy majd vigyáz rá,és ne adjam bölcsibe. Mondtam neki hogy nagyon eleven mozgékony gyerek,nem baj majd ő ellesz vele ez volt a válasz. Azóta nap mint nap siránkozik hogy menyit megy ez a gyerek és hogy nem bír utána menni! Én figyelmeztettem! 48éves és ő lakik nálunk.
2011. jan. 31. 12:38
3/8 anonim válasza:
De ha nálatok lakik, hogy nem tudtad előre, hogy nem fogja bírni? Be kellett volna adni csakazértis bölcsibe. Ilyenkor már kár puffogni rajta.
4/8 anonim válasza:
Én bmi mérges lennék...akkor ne ajánlja fel!!
Látom neked is olyan mihaszna anyósod van mint Nekem :S
5/8 A kérdező kommentje:
Hogy tudtam volna előre? Előtte nem volt még ilyen sokat gyerekkel,főleg nem egyedül! Messze is lakik.
2011. jan. 31. 12:53
6/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul a levegőre sem viszi ki,napok óta én hordom le munka után,6kor. A férjem 8után ér haza.
2011. jan. 31. 13:04
7/8 anonim válasza:
Húú de kellemetlen. Hát hogy reagálnám le: kiakadnék. De ezzel sajnos még nem oldódik meg a helyzet. 48 évesen amúgy miért is nem birja? Anyukám 66, anyósom 60 évesek, ők vigyáznak a kisfiamra, semmi problémájuk nincsen! Max nem emelgetik annyit... Szóval anyósod nagyon furcsa. Valószinűleg beszélnék a főnökömmel (nekem normális), és emondanám, mi a helyzet, majd fizetésnélküli szabira mennék, hogy gyorsan keressek közben valami mást a gyereknek. Vagy maradnék itthon, és anyóst küldeném dolgozni, hamár ilyen fiatal....... Na jó ez utóbbi csak a kiakadásom volt. Hihetetlen. Szóval igen, keresnék valakit, családi napközit, bölcsit, akármit, de vele nem hagynám, az tuti. Sok sikert!
8/8 anonim válasza:
Hát igen, én szerencsére időben "teszteltem" anyut és anyósomat és bizony gyorsan kiderült, hogy a nagy ígéretek ellenére fizikailag már nem nekik való. Nem idősek egyáltalán, csak szerintem már nincs kedvük a heti 5*12 órás unokázáshoz. Valahol persze megértem, az enyém is nagyon aktív törpécske. Csalódott voltam nagyon, de nem volt mit tenni, mert nem akartam állandó konfliktust, hallgatni a panaszkodást és azt sem, hogy a gyerekkel legyenek türelmetlenek. Akkor már inkább a bölcsi, ahol a gondozónak ez a munkája és nem az van, hogy ő tesz szívességet. Uh családi napközi lett a vége, jó egyébként, a kicsi szeret oda járni. Nagyik meg besegítenek betegség esetén (az is van bőven) vagy ha más miatt kell. Így a kapcsolatunk is jó maradt, pedig már nagyon rossz irányba tartottunk mindkét mamával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!