Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Majdnem négy évesen kezdi a...

Majdnem négy évesen kezdi a hisztit?

Figyelt kérdés
Kisfiam áprilisban lesz négy éves.Kiegyensúlyozott volt,mindíg csak nevetett.Annyira jó gyerek,hogy annyit nem kellett mondani soha,hogy nem szabad.Ha a boltban kivettem a kezéből valamit amit szeretett volna,de nem vettem meg,szó nélkül továbbment.Mindíg végigaludta az éjszakát.A kisöccse két hónapja született,azóta vannak gondok.Nem a testvére felé irányul,mindennél jobban szereti,nem zavarja az sem,hogy sokat kell foglalkozni vele,mert ő eddig is eljátszott egyedül.Viszont ez a hiszti,előjött rendesen...Mindenen kiakad azonnal.:(Éjjel is felébred már,és dührohamot kap.Másfél éves kora körül annyira rákapott a cumira,hogy mindíg a szájába volt.Egy hete szétrágta az utolsót,de mivel ezt a fajtát a szomszéd városba tudom csak venni,nem szaladtam rögtön másikért,azt meg nem fogadta el,így elaludt cumi nélkül.Ez így ment pár napig,és azóta nincs cumink.Nem is hiányolja,megértette,hogy már nagyfiű ehhez.Lehet,hogy azért is nehezebbek az éjszakái cumi nélkül..De mit tehetek,hogy egy kicsit visszaszelidüljön?Teljesen el vagyok keseredve:((
2013. febr. 6. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Jár már óvodába, vagy otthon van Veletek egész nap? Próbálj csak vele is foglalkozni, legyen olyan idő, amit vagy Te, vagy a férjed (vagy ami a legjobb, mindketten) csak vele töltesz/töltötök. Jó, hogy szereti a testvérét, de azért ne legyen erős elvárás ez részedről. Úgyis érez féltékenységet, csak nem mutatja ki.
2013. febr. 6. 23:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Itthon van,mert olyan szintű óvónők vannak,hogy inkább csak akkor adom be majd ha muszály lesz,meg mivel nem adtam be szeptembertől,most sem akartam,pont a kicsi miatt,hogy ne érezze,hogy miatta kell neki mennie.Egyébként van egy nagytestvérük(9 éves)őneki nagyon rossz természete van kiskora óta nem nőtte ki a hisztit,állandóan megsértődik mindenen.Lehet,hogy most tanulja el tőle?
2013. febr. 7. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!