Ha majdnem 2 évesen (21hó) nem érdekli még a lányomat a pisi-kaki téma, akkor nagyon messze van még a szobatisztaságtól?
Wc-re nem ül rá, fél tőle. Bilire ráül, de csak játszik vele.
Amúgy párszor hagytam már reggeli peluscserénél, hogy pucéran rohangáljon. Hát meg is lett az eredménye... Egyszer a székébe kakilt. Láttam rajta, hogy nem is érdekli, hogy valamit "elhagyott". Meg pisi már többször csorgott le a lábán, de azt is csak megnézte és ennyi.
Pelusba lévő kaki/pisi nem zavarja. Ha nem cserélném ki, órákig elücsörögne benne...
Első vagyok.
Nekem is lányom van,de ő sem jelez soha magától!:( 1hónapja múlt 3éves. Én is mindenhonnan azt hallom hogy majd szól magától,meg nem érett rá! Na de mikor lesz érett??? Iskolásan? Belepisil a bilibe ha ráültetem,de magától soha nem szól. A kakát meg csak a pelenkába hajlandó.
Nem zavarja ha csurom pisi vagy kaki a ruhája! Én már feladtam a próbálkozást,csak abban reménykedem hogy szeptemberig magától szobatiszta lesz hogy menjen oviba! Hamarabb is mehetett volna csak e miatt nem lehet!:(
Engem zavar, mert mostanában ha egy gyerek átlagos, akkor tulajdonképpen már mégsem számít annak. Tulajdonképpen le van maradva a többi "csodagyerektől". És egy anyát azért a szíve mélyén ez zavar.
Ettől természetesen nem változik semmi, de azért nem mellesleg örülnék annak is, ha nem kéne egyszerre 2 gyereknek pelust venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!