Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ártok a lányomnak?

Ártok a lányomnak?

Figyelt kérdés

már elmúlt két és fél éves, volt itt kérdésem mát az ágytisztasággal kapcsolatban,ugyanis nem hajlandó több,mint két hete felvenni a pelenkát.

Első héten minden nap bepisilt, azóta éjszaka kétszer és délután egyszer csurgott be neki.

Általában éjszaka felébred, ha ki van takarózva,akkor pisil egyet. De ha nem ébred, én kelek a kicsihez,benézek hozzá is, és erre picit megébred, akkor megpisiltetem.

Jó ez így???

2013. jún. 12. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ártasz neki. Ez így sokkal jobb, mintha ráerőltetnéd a pelenkát. Ha pelenkát adnál rá, akkor az olyan lenne, mintha nem bíznál benne, pedig ő már azt gondolja, hogy nem kell a pelus. Szerintem ez így jó.:)
2013. jún. 12. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem ártasz vele. Bár szerintem ilyen idősen kibírná már az éjszakát pisilés nélkül. Inkább lefekvés előtt pisiltesd meg, szokja csak meg, hogy alvás előtt pisilni kell és akkor nem kell éjszaka félálomban támolyogni :)
2013. jún. 12. 14:22
 3/7 A kérdező kommentje:
8kor fürdés, akkor pisil, mire ágyba kerül fél9. Még utána is ráül a bilire, legalább 3szor, és jön a kis szöveg "nehogy becsulogjon eszte:)"
2013. jún. 12. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
:) Akkor szerintem már kibírná. (2.vagyok) Mi is így kezdtük az ágytisztaságot. Pelus nélkül, alvás előtt pisilt. Az ágyába meg betettem egy gumit a lepedő alá, hogy ne ázzon át, ha becsurog mégis. Nem kelt fel, amikor kicseréltem alatta a lepedőt :) De kb 2szer fordult elő, hogy bepisilt, azóta sem. Ennek lassan 1éve
2013. jún. 12. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam nem bírta ki az éjszakát, 2 év 4 hónaposan lett szobatiszta és azonnal levettem róla éjszakára is a pelenkát. Most 3 év 3 hós és most bírja ki reggelig. Addig mindig megpisiltettem éjszaka 1x. Nem ébredt fel magától, én keltem hozzá, bementem erre megébredt és kivittem a wc-re.

Szerintem jól csinálod!

2013. jún. 12. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
A lányok 5 éves pár hónapja szobatiszta éjjel a pelenkát már nem volt hajlandó felvenni.Volt mikor éjjel háromszor is kivittem honapokig.Tudom ez nem a legjobb módszer de különben moshattam az ágybenüt.De a lényeg, hogy így is szobatiszta lett.
2013. jún. 13. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Megfelelő a hozzáállásod. Egy kis kiegészítés: gumilepedő. Valamint este felé nem igyon sokat.
2013. jún. 15. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!