Ártok azzal 7,5 hós lányomnak, hogy egymás után pár éjjelre adok neki 1 ml Nurophent fogzásra?
Figyelt kérdés
Rá van írva, hogy fogzási fájdalomra is adható, 2,5 ml lenne az adagja. 1 ml-t szoktam neki adni, 4-5 este egymás után, és akkor jót alszik.
Nem baj?
(mert hogy eredetileg azért inkább mégiscsak lázcsillapító)
2009. febr. 2. 10:39
1/3 anonim válasza:
Nekünk is mondta a dr bácsi, hogy fogzásra lehet adni. Szerintem semmi bajt nem okozol ezzel. Már én is adtam fogzás miatt kisfiamnak Nurofent.
2/3 anonim válasza:
Adhatsz neki nyugodtan, bár én először inkább Dentinox-N gélt használnék, az is nagyon jó, és helyileg hat, gyorsabban.
3/3 anonim válasza:
Amennyiben javasolhatom én a kislányomnak (5 nap múlva 8 hónapos) homeopátias golyókat adok a fogzásra. Amit mi használunk a Boirontól a Chamomilla vulgaris 15 ch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!