Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 15 hónapos totyogót hogy...

15 hónapos totyogót hogy lehet leszoktatni az ajtók, szekrényajtók, ablakok csapkodásáról?

Figyelt kérdés
Eddig annyit tudtam tenni, hogy elvittem onnan, betettem a kiságyba, aminek természetesen felháborodás a vége. Elég veszélyes és kártékony dolog ez, na meg az ablakokat nem is tudom máshogy kinyitni, az ajtókat sem szerelhetem le... Van ennél hatékonyabb megoldás? Mennyi idő, mire "felfogja", hogy nem érdemes ezekkel próbálkozni?
2013. jún. 2. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Szekrényekre lehet kapni direkt erre a célra kitalált kapcsot. Azt tuti, hogy nem tudja kinyitni.
2013. jún. 2. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Vegyél ütközőt az ajtókra, úgy nem tudja becsapni. párszáz ft, tescoban is van, ott olcsóbb.

[link]

[link]

2013. jún. 2. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ajtóra becsapódás gátló szekrényajtókra gyerekzár.
2013. jún. 2. 19:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez akkor is működik, ha egyébként szeretném használni az ajtót, ami 2 szárnyú?

Régi polgári lakás, ilyenek a szobaajtóink... Illetve ezért nem lehet az ablakot sem másképp nyitni, mer még az eredeti van mindenhol.

2013. jún. 2. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze te kitudod nyitni csak ő nem.
2013. jún. 2. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
IKEA-ban, DM-ben, Rossmann-ban és babaáruházakban is kapható (no meg interneten bárhol) ajtónyitás gátló eszköz. Nagyon jó találmány, te ki tudod nyitni az ajtót, ha akarod, de a kicsi nem. Pár százas tétel, érdemes beruházni rá. Egyébként az elején lesz még így is problémázás, hogy nem fogja tudni kinyitni az ajtókat, de hamar rá fog jönni, hogy más játék élvezetesebb. :)
2013. jún. 2. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Rossmanban vettem gyerekzárat, nekem 14 hónapos a fiam, szintén csapkod, kicsit macerás nyitogatni, főleg a konyhaszekrényt de kénytelen voltam feltenni nincs kedvem lisztet porszívózni meg ilyesmi. Ajtóra becsapódás gátlót az ablakot meg támaszd ki valahogy, hogy ne tudja csapkodni illetve barikádozd el.
2013. jún. 2. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!