Szerintetek miért verekszik a fiam? Hogyan szoktassam le róla?
Figyelt kérdés
Fiam augusztusban lesz 3éves, szeptembertől megyünk oviba. Télen nem nagyon érintkeztünk más gyerekekkel, most tavasszal próbálkoztam szoktatni más gyerekekhez, uncsitesókhoz, de mindenkit megüt, rugdos. Alapvetően is kicsit huncut, rossz kölyök, de sosem verekedett eddig. Ott tartunk,hogy az utcán ha lát egy gyereket, és esetleg nem fogom a kezét vagy egy picit figyelmetlen vagyok akkor oda megy és rácsap. Természetesen próbáltam rákiabálni, rácsapni a kezére, illetve próbáltam szép szóval , türelmesen elmagyarázni, hogy az neki fáj és nem szabad. De semmi hatás.........tippek?Nem merek vele kimenni és lassan itt az ovi is.2013. máj. 22. 12:39
1/5 anonim válasza:
Nekem 3 kislányom van és amikor bekerültek az oviba,akkor kezdték el a verekedést,harapást.Elôtte itthon nem csinálták...de amióta ovisok,már itthon is ezt csinálták.Beszéltem egy gyermekpszichológussal,aki azt tanácsolta,hogy amikor verekszenek, máshová tereljem a figyelmüket és egy idô után abbahagyják.Nos ezt teszem 3hete,és bevált módszernek mondhatom.Nagyon ritkán verekednek már...
2/5 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy váratlanul, minden előzmény nélkül teszi és az utcán , vad idegen gyerekre is rácsap.
2013. máj. 22. 12:56
3/5 anonim válasza:
Az enyémeim sem nézték meg,hogy kit csapnak meg...próbáld meg ezt a módszert,hátha neked is beválik.
4/5 anonim válasza:
az én tanácsom hogy ha a kisfiad más gyerekre ráüt megfogod a kisfiadat és 25 ötöt ráversz a popsijára nagyokat! Egyik ismerösöm is ezt csinálta a fiával bevált neki!
5/5 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem fogom verni a gyereket!!!!Más ha az ember néha rácsap a kezére , de az hogy verjem el, soha!Én verés nélkül nőttem fel és én is így fogom nevelni a gyerekem..........akkor inkább verjen meg minden vele szemben jövő gyereket!
2013. máj. 23. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!