Hogyan szoktassam le a pelusról a kisfiamat?
Köszönöm!
Kipróbálom, hogy leülök mellé bilire, talán beválik.
Már egy kisebb állam bilikészletével és szűkítőjével rendelkezünk (kék, piros, delfines, békás, műanyag, párnázott...), mert néha egy-egy fellángolása volt és mikor a boltban rámutatott, hogy ebbe akar pisilni akkor megvettük, de itthon nem akart még rá se nézni.
Attól vagyok a legjobban elképedve, hogy ennyire nem zavarja, hogy pisiben tocsog. Mindenki azt mondta, hogy majd ha zavarni kezdi, hogy becsurgott és vizes, akkor majd lesz rá igénye, erre egyáltalán nem izgaztja.
Fiam is mindig elutasította hisztérikusan a bilit. El is raktam, hogy ne boruljon ki tőle. Néha elővettem - én is ráültem, ami nagyon tetszett neki. Megint elraktam. Elővettük újra 1-2 hét múlva és ráült, de nem engedte, hogy a nadrágját lehúzzam - így nadrágostul üldögélt rajta. Közben "mostam az agyát", hogy anya és apa is leveszi a nadrágját ilyen helyzetekben...stb. Sokat volt velem a WC-n is :)
...és ma: fürdés közben kérdeztem, hogy nem kell-e pisilnie, mert akkor Apa beviszi a szobába a bilijét. Bólintott! Kikaptam a fürdőkádból, és ráült meztelenül a bilire, és belepisilt!!! Közben megint agymosás, hogy milyen szuper, hogy látni fogjuk a pisit. Felállt - megnézte, és nagyon boldog volt. Utána még kb. 5-ször ült vissza, és nyomott 1-1 cseppet.
Tudom, hogy sehol nem tartunk még, de legalább boldogan és sikerélménnyel teli sikerült az 1. bilibe pisilés. ...és jó mókának fogja fel!
Akkor öntöttem ki, mikor már aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!